DOĞRUSUNU YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ

DOĞRUSUNU YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ
Gazetemiz Genel Yayın yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Adnan Bahadır'ın İl Özel idaresine verdiği dilekçe ile sorduğu sorulara verilen alakasız cevaplar böyle rezalet olmaz dedirtti.

GERÇEKLERİ SAKLAYAMAZSINIZ

İl Özel İdaresi'nin 2010-2011 yıllarında Basın-Yayın kuruluşlarına yapılan ödemelerle ilgili resmi internet sitesinde yayınladığı listenin gerçeklerden çok uzak olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Asıl açıklanması gereken bir çok konunun üstü kapatılarak basına açıklama yapılması tam bir fiyasko olarak yorumlandı.


NOKTA AJANS VE YAŞAM AJANS LİSTEDE NEDEN YOK

Gazetemiz Genel Yayın yönetmeni Adnan Bahadır'ın 4982 Sayılı Bilgi edinme yasası çerçevesinde sorduğu sorulara kılıf bulmak için üç postada yapılan açıklamaların gerçeklerden çok uzak olduğu belirtilirken bu konuda gazetemize ulaşan belgelerin yapılan açıklamalardan çok farklı olduğu gözlendi. Sadece Önder Kurt'un sahibi olduğu ajanslara yaklaşık 900.000 TL ödendiği açıkça ortada olmasına rağmen İl Özel idaresi tarafından bu durumun açıklanmaması skandal olarak nitelendirildi.

BU KADAR İNSAFSIZLIK OLUR MU?

Sadece bir kişiye 900.000TL civarında ödeme yapılması hangi vicdana, hangi akla, hangi mantığa ve hangi Devlet yönetimine yakıştığı merak edilirken yapılan ödemelerin gerçek listesi yakında tüm detayları ile gazetemizde açıklanacağını kamuoyu ile paylaşıyoruz. Kim Özel idarenin hangi biriminden ne kadar para almış, İmar İnşaat Dairesi kime ne ödemiş, İnsan Kaynakları dair Başkanlığı ne ödemiş, alilik bütçesinden ne ödenmiş tamamı bizde kayıtları ile mevcut yakın gelecekte bu bilgileri siz değerkli okurlarımızla paylaşacağız.


Bekir DURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.