Çocuklarımızı hediyeleriyle buluşturacağız

Çocuklarımızı hediyeleriyle buluşturacağız
Canik Belediyesi’nin yaz tatilinde çocukları camilerin manevi atmosferiyle buluşturduğu Haydi Çocuklar Güle Oynaya Cami’ye projesi, çocukların ve ailelerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Canik Belediyesi’nin yaz tatilinde çocukları camilerin manevi atmosferiyle buluşturduğu Haydi Çocuklar Güle Oynaya Cami’ye projesi, çocukların ve ailelerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, proje kapsamında ilçedeki camilere akın eden çocuklar ve aileleriyle buluşmaya, onlarla birlikte vakit namazlarını eda etmeyi sürdürüyor. İlçede geleneksel olarak düzenlenen projenin, bu seneki hediye töreni hazırlıklarının başladığını söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızı hediyeleriyle buluşturacağız” dedi. Canik Belediyesi, proje kapsamında 30 gün camiye giden çocuklara, Çanakkale gezisi, tablet ve bisiklet hediye edecek.

canik-bld-haber-09-08-2023-1.jpeg

Çocukların, ilçede geleneksel olarak düzenledikleri Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye projesine büyük ilgiyle katıldıklarını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, proje sürecinin ardından gerçekleştirilecek olan hediye töreni hazırlıklarına başladıklarını ifade etti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye projemiz, çocuklarımızın ve ailelerimizin yoğun ilgisi ve katılımlarıyla devam ediyor. Çocuklarımız, yaz tatili döneminde camilerimizin manevi atmosferiyle bir araya geliyor. Çocuklarımız, camilerle buluşmalarını ödüllerle teşvik ettiğimiz projemizde namaz kılma alışkanlığını ediniyor. Onların ailelerinin ellerinden tutarak neşe içerisinde camilerimize koştuklarını gördüğümüz anlar, hepimizin yüzünde tebessüm oluşturuyor. Çocuklarımızı geçtiğimiz sene olduğu gibi gerçekleştireceğimiz sürprizler ve etkinliklerle dolu törenle, hediyeleriyle buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

canik-bld-haber-09-08-2023-1-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.