Çarşamba'da Proje Şenliği gerçekleşti

Çarşamba'da Proje Şenliği gerçekleşti
Çarşamba Deneyap Teknoloji Atölyeleri Tasarım ve Üretim Eğitimleri dönem sonu Proje Şenliği gerçekleşti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) iş birliğiyle başlatılan DENEYAP Teknoloji Atölyeleri, Çarşamba Belediyesi koordinesinde Çarşamba’da öğrencilere eğitim veriyor.

arsamba-2.jpg

Güçlü Türkiye’nin inşasında, geleceğin bilim insanlarının yetişmesinde önemli rol oynayan Deneyap Atölyeleri, uzman eğitimci kadrosuyla Çarşamba’da eğitimler veriyor. Bu kapsamda, Çarşamba Deneyap Teknoloji Atölyeleri Tasarım ve Üretim Eğitimleri dönem sonu Proje Şenliği gerçekleşti. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan da Proje Şenliği'nde öğrencilerle bir araya geldi.

arsamba-3.jpg

Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Geleceği tasarlayanlar, Çarşamba "Bilim Şenliği"nde buluştu. Kaymakamımız Sn. Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mustafa Özdemir ile birlikte; Çarşamba Deneyap Teknoloji Atölyeleri Tasarım ve Üretim Eğitimleri dönem sonu "Proje Şenliği"ne katıldık. Geleceğin bilim insanlarını yetiştirme gayesiyle çıktığımız yolda, tasarımlarıyla kendilerine hayran bırakan öğrencilerimize, ödüllerini takdim ettik. Her öğrencimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayal edip tasarlamaktan hiç vazgeçmemelerini diliyorum." Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın yanı sıra Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir'de Proje Şenliği'ne katılım gösterdi. Öte yandan etkinlik sırasında tasarımlarıyla kendilerine hayran bırakan öğrencilere, ödülleri takdim edildi.

Emin İNAN

arsamba-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.