Canik'te çocuklar hediyelerine kavuşacak

Canik'te çocuklar hediyelerine kavuşacak
Canik Belediyesi, ilçede düzenleyeceği gösteriler, aktiviteler, oyun etkinlikleri ve ikramlarla dolu ‘Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye Projesi Ödül Töreniyle, yaz tatilinde 30 gün boyunca camiye giden çocuklara hediyelerini verecek.

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Müftülüğü iş birliğiyle, ilçede bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye Projesi’ ödül töreninde, proje çerçevesinde 3 Temmuz 11 Ağustos tarihleri arasında toplam 30 gün boyunca camiye giden 9-15 yaş arası çocuklara, ‘Çanakkale gezisi’, ‘tablet’ ve ‘bisiklet’ hediye edilecek.

canik-bld-haber-20-08-2023-4.jpeg

Ödül töreninde, çocukları heyecanla bekledikleri hediyeleriyle buluşturacaklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, onların sevinci paylaşmaya tüm vatandaşları davet ettiğini ifade ederek, projeye çocukların yoğun bir ilgiyle katılım gösterdiğini belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızın manevi yönlerini güçlü tutmak, sorumluluk bilinci başta olmak üzere kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, ilçemizde düzenlediğimiz Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye Projemiz kapsamında çocuklarımızı hediyeleriyle buluşturacağız. Çocuklarımıza söz verdiğimiz gibi, ilçemizde geleneksel hale getirdiğimiz projemiz çerçevesinde onlara Çanakkale gezisi, tablet ve bisiklet hediye edeceğiz. Çocuklarımız dileği hediyenin sahibi olacak. Ödül törenimizde çocuklarımıza özel birçok gösteri, etkinlik ve aktivite de düzenleyeceğiz. Çocuklarımızın sevincini paylaşacağımız, heyecanlarına ortak olacağımız bu anlamlı güne tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

canik-bld-haber-20-08-2023-5.jpeg

Canik Belediyesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye Projesi Ödül Töreni’nde, bisiklet akrobasi gösterisi, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü gözlem atölyesi ve deney alanı, ödüllü yarışmalar, müzikli çocuk oyunları, palyaço gösterisi, yüz boyama etkinliği ve ikram alanları yer alacak.

canik-bld-haber-20-08-2023-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.