Çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor

Çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor
Canik’te devam eden çalışmaları sahada takip eden Başkan İbrahim Sandıkçı, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede ekipler tarafından titizlikle sürdürülen çalışmaları yerinde takip etmeye devam ediyor.

canik-bld-haber-24-08-2023-2.jpeg

Canik’te çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, yeni sosyal yaşam alanları ve güvenli yollarla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ettiklerini belirtti.

canik-bld-haber-24-08-2023-3.jpeg

Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Çalışma azmimizi ve tempomuzu hiçbir zaman düşürmüyor, çalışmalarımızı mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürüyoruz. İlçemize yeni eser ve hizmetleri kazandırmaya devam ediyoruz. Program dâhilinde üstyapı ve altyapı çalışmalarımıza titizlikle devam ederken, vatandaşlarımızın keyifle vakit geçireceği, çocuklarımızın dilediği gibi oynayacağı yeni parklarımızın yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Yeni sosyal donatı alanlarımızla, güveli ve konforlu yollarımızla ilçemizin çehresini değiştirmeye, her köşesini güzelleştirmeye devam ediyoruz” şeklinde ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.