ÇALIŞMADAN MAAŞ VERMEK!

ÇALIŞMADAN MAAŞ VERMEK!
Gazi Devlet Hastanesi'nde yaşanan işten çıkarma olaylarının ardından "İşte Gerçekler" başlığı ile manşetten verdiğimiz haberimiz birçok gerçeği gün yüzüne çıkardı

Gazi Devlet Hastanesi'nde işçilerin maaşlarının ödenmemesi ile ilgili taşeron firma Atlas Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.'nin üst düzey yetkilisi Kadir Yener, Gazi Devlet Hastanesi önünde basın açıklaması yaptı. Ancak yapılan basın açıklaması ile gerçeklerin çok farklı olduğu ortaya çıktı. İhaleyi alan taşeron firma Atlas Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.'nin hastane idaresine yaptığı hakedişte çalışıyor olarak gösterdiği dört kişinin hastane ile hiç ilgilerinin olmadığı ortaya çıktı.

DÖRT KİŞİ HİÇ PİYASADA YOK

Gazi Devlet Hastanesi'nde çalışmadığı halde Atlas Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.'nin yaptığı hakediş raporunda çalışmış gibi göstermesi bu kadar da olmaz dedirtti. Hakediş raporunda çalışmış gibi gösterilen bu 4 kişinin ise piyasada hiç olmaması adeta şok etkisi yarattı.

DENGE GAZETESİ'NE GÖNDERME YAPTI

Gazi Devlet Hastanesi önünde hastane personeline önce açıklamalarda bulunan daha sonra soruları cevaplayan Atlas Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.'nin üst düzey yetkilisi Kadir Yener, Denge Gazetesi olarak önceki gün manşetten verdiğimiz haberimizde işçilerin işten atılmalarının gerçek sorumlusunun bu şirket olduğunu açıklamamıza göndermelerde bulunmayı da ihmal etmedi.

GERÇEK ÖYLE DEĞİL

Gazi Devlet Hastanesi'ndeki işten çıkarmalarla ilgili yerel gazetelerde yayınlanan haberleri takip ettiklerini söyleyerek Denge Gazetesi'ne göndermede bulunan Kadir Yener, "Gazetelerdeki beyanatlar ve haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu işçilerin görevlerine dönmesini hastane yönetimi istememiştir yoksa bu durumun bize ne faydası ne de zararı vardır" dedi ancak bu açıklamalar ile ile gerçeklerin çok farklı olduğu ortaya çıktı. İhaleyi alan taşeron firma Atlas Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.'nin hastane idaresine yaptığı hakedişte çalışıyor olarak gösterdiği dört kişinin hastane ile hiç ilgilerinin olmadığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan bu gerçekten sonra taşeron firmanın nasıl bir savunma yapacağı ise büyük merak konusu.

Minel Karakul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum