Bir mahallede daha su sorunu çözülüyor

Bir mahallede daha su sorunu çözülüyor
SASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma ile Havza ilçesi Kavaklıoğlu Mahallesi’nde yıllardır yaşanan su problemi çözüme kavuşturuluyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), ekipleri kentin kırsal bölgelerinde su ile ilgili problem yaşayan mahallelerin sorunlarını tek tek çözüyor. Kent genelinde ekiplerin çalışması devam ediyor.

kavaklioglunun-su-cilesi-bitiyor-6.jpeg

Bu kapsamda Havza ilçesi Kavaklıoğlu mahallesinde vatandaşların yıllardır yaşadığı su problemi SASKİ’nin yaptığı çalışma ile ortadan kaldırılıyor. 2022 yılında yapımı tamamlanarak hizmete alınan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kemal Sayar İçme Suyu Arıtma Tesisi’nden alınarak Gidirli Mahallesi’ne getirilen Avrupa standartlarında arıtılmış içme suyu, yapılan çalışmayla Kavaklıoğlu Mahallesi’ne ulaştırılacak. Ekiplerin yoğun mesai yaptığı bölgede 2 bin 500 metrelik su hattının döşemesi tamamlandı. Mahalleye hızla içme suyu verileceği belirtildi.

kavaklioglunun-su-cilesi-bitiyor-2-beyza-budal.jpeg

Kavaklıoğlu Mahallesi’nde yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren SASKİ’de görevli Mimar Beyza Budal ise “2022 yılında yapımı tamamlanarak hizmete alınan Havza İlçesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kemal Sayar İçme Suyu Arıtma Tesisi’nden alınarak Gidirli Mahallesi’ne getirilen Avrupa standartlarında arıtılmış içme suyunu, döşediğimiz yeni hat ile Kavaklıoğlu mahallesine ulaştırıyoruz. 2 bin 500 metrelik içme suyu hattının imalatı tamamlandı. En kısa sürede Kavaklıoğlu mahallesine su teminini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

kavaklioglunun-su-cilesi-bitiyor-1.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.