BAŞKANLAR MİLLETVEKİLLERİYLE BULUŞTU

BAŞKANLAR MİLLETVEKİLLERİYLE BULUŞTU
Başkanlar Milletvekilleri ile buluştu

Havza Belediye Başkan Murat İkiz ve Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Samsun Milletvekilleri ile bir araya geldi.
Havza’da yapılacak yatırımlar ve hizmetlerin takibi içi Ankara’da bulunan ve bir dizi ziyarette bulunan Havza Belediye Başkan Murat İkiz ve Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile bir araya geldiler.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleşen ziyarette Havza Belediye Başkan Murat İkiz ve Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı’ya ilçede yapılması planlanan yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgiler vererek taleplerini dile getirdiler.
Ziyarette ayrıca yeni yapılması planlanan hükümet konağı, okul binaları ve Havza Organize Sanayi Bölgesi konuları geniş olarak ele alındı.
Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza’ya yapılacak olan yatırımlar ve ilçenin diğer talepleri her türlü desteği vereceklerini belirterek; “İlçemizin gereksinimleri  ne ise gidermek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ise Havza için organize sanayi bölgesinin önemli olduğunu belirterek; “İlçenin sanayi ve istihdam merkezi olması için organize sanayide yatırımların bir an evvel başlaması lazım. Konuyu yakından takip etmekteyiz ve altyapı tamamlanmış olan organize sanayi bölgemize yatırımcı yönlendirmek için çalışmalar yapmaktayız. İnşallah ve diğer yatırımlar ile ilçemiz önemli bir termal sağlık merkezi ve sanayi bölgesi olacak.” Dedi.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ziyarette ilçeye yapılacak yatırımların görüşüldüğünü belirterek; “Sayın Milletvekillerimize taleplerimizi ileterek kendilerine konu ile ilgili dosyalarımız takdim ettik. İlçemiz için olumlu görüşmeler yaptık. İnşallah sayın milletvekillerimizin de desteği ile ilçemizde güzel gelişmeler yaşanacak.Bizim için en önemli konulardan biri organize sanayi bölgesine yatırımcı bulmak bunun içinde milletvekillerimizden gerekli desteği bu güne kadar gördük ve bundan sonrada görmeye devam edeceğiz.  İlçemiz adına Sayın Milletvekillerimiz Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı beylere teşekkür ederim. Ayrıca bu ziyaretlerde bizi yalnız bırakmayan ve ilçemiz için çalışmalarımıza destek veren Ak Parti İlçe Başkanımız Sebahattin Özdemir’e de teşekkür ederim.” Dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza için yapılacak her şeyde ortak hareket etme adına gerekli her türlü fedakarlığın yapılacağını belirterek; “Birlik ve beraberliğimiz ile inşallah ilçemize daha çok hizmetler kazandıracağız. Sayın Milletvekillerimize ilgilerinden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.