Başkan Kul’dan Seçim Açıklaması

Başkan Kul’dan Seçim Açıklaması
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 1 Kasım Genel Seçimlerini değerlendirerek, "Seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul 1 Kasım 2015 Türkiye Genel Seçim sonuçlarını, değerlendirdi. Başkan Kul, ’Tek başına iş başına’ sloganıyla yola çıkan Ak Parti’nin, Türkiye genelinde yüzde 49.5, Samsun’da yüzde 63.7, Terme İlçesi’nde yüzde 72.00 oy alarak büyük bir başarıya imza attığını ifade etti.

HALK İRADESİNİ ORTAYA KOYDU

Samsun’da 5 olan milletvekili sayınının 6’ya çıkmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kul "Bu seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Halkımız Haziran'dan bugüne yaşanan sıkıntıları görüp değerlendirerek 1 Kasım'da sandıkta iradesini ortaya koydu. Bize oy veren bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. AK Parti'nin hizmetlerinin Terme'de yaşanması ve gösterilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşımız hakkıyla bir karar verdi. Biz de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bunun hakkını vereceğiz. Tek başına iktidara gelen Ak Parti’nin bundan sonra üzerindeki sorumluluk daha da artmıştır. 78 milyon Türk milletine eşit ve adil bir şekilde hizmet etme sorumluğu omuzlarına binmiştir." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.