Başkan Gayretli saha çalışmalarına devam ediyor

Başkan Gayretli saha çalışmalarına devam ediyor
Bem Bir Sen Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli sendikal faaliyetler kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında itfaiye ve zabıta iş yeri temsilcileri ile bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Denetim Kurulu Üyesi Berati Bal, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İşyeri Baş Temsilcisi Şükrü Günaydın, Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı İşyeri Temsilcisi İlkay Şen ve İtfaiye Amiri Hüseyin Boylu ile bir araya gelerek itfaiye ve zabıta çalışanlarının sorun, talep ve önerileri hakkında bilgiler aldılar. Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli toplantıda katılımcılara 7 . toplu sözleşme görüşmesi süreci hakkında bilgiler aktararak; “Bizler her daim sahadayız ve yetkili sendika olarak gördüğümüz, bizlere iletilen talep ve sorunların çözümü için çalışmaktayız. İnşallah 7. Toplu sözleşme sürecimiz yeni kazanımlar elde edeceğimiz bir süreç olacak.”dedi. Toplantı sonrası Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İşyeri Baş Temsilcisi Şükrü Günaydın ile birlikte itfaiye çalışanlarını ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

za1.jpg

Gayretli burada itfaiyecilere7. Toplu sözleşme süreci hakkında bilgiler aktararak itfaiyecilerin sorun, talep ve önerilerini dinledi. Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli her zaman sahada olduklarını ifade ederek; “Göreve başladığımız ilk gün ki heyecan ve dinamizm ile saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz bu ziyaretler ile Büyük ailemizin fertleri olan üyelerimiz ile bağlarımızı güçlendiriyor, onların sorunları, talepleri ve önerilerini birebir tespit ediyoruz. Yetkili sendika olarak çalışma hayatına dair yeni kazanımlar elde etmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.