ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ!

ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ!
Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Ankara’daki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya tepki gösterdi.

CHP Milletvekili Hancıoğlu’nun açıklaması şöyle: “Cumhuriyet Halk Partisi, emperyalistlerin işgaline boyun eğmeyen vatanseverlerin savaş meydanlarında kurduğu partidir. Partimiz, kurulduğu günden beri, bölücüler, işbirlikçiler ve halkına ihanet edenlerle mücadele ede ede bugünlere gelmiştir. Partimiz, dün olduğu gibi bugün de bu odaklarının hedefindedir. 2016 yılında Artvin’de terör örgütü PKK’nın kurşunlarına hedef olan genel başkanımız, bugün de aynı karanlık merkezin tertiplediği saldırıya maruz kalmıştır. Kurdukları bu tezgahlarla bizleri yıldıracaklarını zanneden zavallılar boşuna heveslenmesinler! Hiçbir saldırı ve provokasyon; bizleri, vatanımız için, milletimizin birliği, bütünlüğü, huzuru ve mutluluğu için, demokrasi için, cumhuriyetimiz için yürüdüğümüz yoldan alıkoyamayacak.

"Vatan sevgisinden nasibini almamış..."
Ankara’da gerçekleşen olay, bu vatan için canını vermiş kahraman Mehmetçiğimize yapılmış büyük bir saygısızlıktır. O şehidimiz, 82 milyonun şehididir! Bu provokasyonla milletimizi bölmeye kalkışanlara verilecek en güzel cevap ise “Şehitler ölmez vatan bölünmez” dir.Bu provokasyonu tezgahlayanlar ve ona alet olanlar, insanlıktan ve vatan sevgisinden nasibini almamış küçük bir azınlıktır. Milletimizin sağduyusu ve vicdanı bu kirli planları bozguna uğratacaktır. Vatanımız uğruna can vermiş kahraman evlatlarımız üzerinden, milletimizi birbirine düşürme planlarını sahnelemeye çalışanlara asla geçit vermeyeceğiz! Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara-Çubuk’ta katıldığı şehit cenazesinde yapılan saldırıyı lanetliyoruz.” (Soner Süren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.