Aranan Tenor Yeniden Sahnede

Aranan Tenor Yeniden Sahnede
Bir Tenor Aranıyor müzikali 21 Şubat'ta perdelerini yeniden kendi sahnesinde açıyor.

Dünyada son 20 yıldır en çok sahnelenen müzikal komedilerinden biri olan, Londra ve Broadway'de birçok ödül alan, Ken Ludwig'in uluslararası üne sahip eseri Bir Tenor Aranıyor, 21 Şubat Perşembe günü Samsun'da perdelerini yeniden açıyor. Geçtiğimiz sanat sezonlarında Samsun Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen ve sanatseverlerden büyük ilgi gören Bir Tenor Aranıyor müzikali 2011-2012 sanat sezonunda turne eseri olarak sadece Ordu ve Trabzon'da sahnelenmişti.

Evin Atik'in sahneye koyduğu müzikalin orkestra şefliğini Tolga Taviş ve Bertan Rona yapıyorlar. Kaan Güreşçi'nin dekor, Gülay Korkut'un kostüm tasarımlarını yaptığı müzikalin koreografisi Şebnem Şenel Akın'a ait. 1934 yılında Amerika'da geçen Bir Tenor Aranıyor, Verdi'nin 'Otello' operasını sahneleyecek olan bir opera topluluğunun, başroldeki tenorun temsil saatinde ortadan kaybolmasıyla yaşadıklarını komik bir dille anlatıyor.

Işık tasarımını O. Murat Yılmaz'ın yaptığı müzikalde Max rolünde Hakkı Balkaş, Maggie rolünde Esra Kocatürk, Saunders rolünde Şahan Gürkan, Bellboy rolünde Eray Kocatürk, Tito rolünde Bilal Doğan, Maria rolünde Ayşe Ceylan, Diana rolünde Esra Büyükeller ve Julia rolünde Seçil Eyilikeder seyirciyle buluşacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.