ANGE-FREDDY PLUMAIN İMZAYI ATTI

ANGE-FREDDY PLUMAIN İMZAYI ATTI
Yılport Samsunspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Fransız hücum oyuncusu Ange-Freddy Plumain'i transfer etti.

İstanbul'da başkan Yüksel Yıldırım ve genel menajer Mustafa Aztopal ile bir araya gelen Fransız oyuncunun, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Geride kalan sezon takımıyla 29 resmi maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu, rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Samsunspor daha önce dış transferde Polonya'nın Wisla Krakow takımından Sırp futbolcu Vukan Savicevic'i kadrosuna katmıştı. 

2-121.jpg

"CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN"
Transferle ilgili kırmızı-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "İsrail’in Beitar Jerusalem takımında oynayan Fransız hücum oyuncusu Ange-Freddy Plumain ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yıldırım Tower’da yapılan imza törenine 25 yaşındaki oyuncu Ange-Freddy Plumain’in yanı sıra Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal katılmıştır. Oyuncumuzun camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri yer aldı.

4-075.jpg

ANGE-FREDDY PLUMAIN
Futbola Lens U19 takımında başlayan Ange-Freddy Plumain, Fulham, Red Star FC, CS Sedan, Quevilly-Rouen, Hapoel Hadera, Beitar Jerusalem takımlarında forma giydi. Son olarak Beitar Jerusalem'de görev alan Plumain, 2019-2020 sezonunda 6 gol kaydetti. 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu santrafor ve sağ kanat mevkilerinde de görev alabiliyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.