55 ÖĞRENİCİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

55 ÖĞRENİCİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
BAŞARI GÖSTEREN 55 ÖĞRENİCİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Samsun'un Canik ilçesindeki Fatih Temiz İmam- Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Odabaş,” Eğitim- öğretim yılında yeni açılan okulumuzda başarı gösteren 55 öğrenicimizi 2’nci Karadeniz Kitap Fuarına götürerek ödüllendirdik ”dedi.

Fatih Temiz İmam- Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Odabaş.”Bu sene başında eğitim- öğretime yeni açılan okulumuz ’da birinci dönemde akademik başarı gösteren 55 öğrencimizi ödüllendirmek amacıyla ilk sosyal kültürel etkinliğini 2’nci Karadeniz Kitap Fuarını hep birlikte gezerek gerçekleştirdik ”dedi.

‘BU ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK’
Öğrencilerimize sosyal kültürel değer kazandırmak amacı ile akademik başarıyı artırmak, kitap sevgisi, kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini belirten, Müdür Yardımcısı Odabaş, ”Ülkemizin Milli Manevi değerlerini gezip görme öğrenmelerini sağalmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdik. Ayrıca fuarın tertip edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

'DAHA’DA BAŞARILI OLACAĞIZ'
2’nci Karadeniz Kitap Fuarını Fatih Temiz İmam- Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Odabaş ile birlikte dolasan ve  birinci dönemde akademik başarı gösteren 55 öğrencisi, ”Güzel bir gün geçirmemizi sağlayan okulumuzun yöneticileri ile öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Derslerimizde daha’ da başarılı olacağız ve kendimize güveniyoruz ” şeklinde ifade ettiler. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.