19 Mayıs-Bafra Karayolu’na ‘yol aydınlatma’ müjdesi

19 Mayıs-Bafra Karayolu’na ‘yol aydınlatma’ müjdesi
YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’nu ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, 19 Mayıs-Bafra Karayolu Aydınlatma Projesi’nin daha erken bir tarihte başlamasını rica etti.

Türkoğlu, “Yatırım planlarımızı tekrar değerlendireceğiz. Uygun olursa, bu ay başlayabiliriz” dedi
AK Parti Samsun Milletvekilive AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Basri Kurt, yaklaşan 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’nu ziyareteden AK Parti Milletvekili Kurt, şirketin son yıllarda gerçekleştirdiği elektrik şebekesi yatırımlarını ve kurumsal başarılarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Genel Müdürümüz Türkoğlu’nu ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Her yıl yükselen ivmenizi daha da ileriye taşıyacağınıza inanıyorum” dedi.
VEKİL KURT: 19 MAYIS-BAFRA 
KARAYOLUNU AYDINLATALIM
YEDAŞ’ın önümüzdeki dönemde Samsun’da yapılması planlanan yatırımlarhakkında da istişarelerde bulunan Milletvekili Kurt, Genel Müdür Türkoğlu’ndan 2016 yılının ilk çeyreğinde yapımına başlanması planlanan 19 Mayıs-Bafra Karayolu Aydınlatma Projesi’nin daha erken bir tarihte başlamasını rica etti. Kurt, “Yol aydınlatması trafiğin güvenli bir şekilde akması için hayati önem arz etmektedir. Kış mevsimi yaklaşmakta vekötü hava koşulları da buna ekleninceaydınlatma olmadan seyahat etmek daha da güç hale gelmektedir. Sayın Genel Müdürümüz Nurettin Bey’den ricamız, 19 Mayıs ve Bafra ilçelerimiz arasındaki aydınlatma çalışmalarının mümkün olan en kısa sürede başlaması ve vatandaşlarımızın daha güvenli bir şekilde seyahat etmeleridir” diye konuştu.
YATIRIM PLANIMIZ UYGUN
OLURSA BU AY BAŞLAYABİLİRİZ
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’un ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “19 Mayıs-Bafra Karayolu Aydınlatma Projesi 2016 yılı yatırım planlarımız arasında yer almaktadır. Yaklaşık 15 kilometre bir mesafe ve 2 Milyon TL’lik maliyeti var. Ancak, vatandaşlarımızın güvenli seyahat edebilmesi her şeyden daha önemli. Sizin ricanız üzerine teknik ekibimizle yatırım planlarımızı tekrar değerlendireceğiz. Bu ay içerisinde, imkanlar dahilinde 19 Mayıs-Bafra Karayolu Aydınlatma Projesi’ne başlayabiliriz” açıklamalarında bulundu. Seçim çalışmalarında Milletvekili Kurt’a başarılar dileyen Türkoğlu, 1 Kasım’ın Türkiye’ye yeniden istikrarlı ve huzurlu bir ortam getirmesini dilediklerini söyledi. Milletvekili Kurt’a, YEDAŞ ziyaretinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Piyade ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.