Üniversiteyi kazanan tüm öğrencilere burs sağlanacak

Üniversiteyi kazanan tüm öğrencilere burs sağlanacak
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, bu yıl da ilçeden ilk defa üniversiteyi kazanan tüm öğrencilere burs desteği sağlayacaklarını söyledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, bu yıl da ilçeden ilk defa üniversiteyi kazanan öğrencilerin tamamına burs desteği sağladıklarını ifade etti. "Bu yıl da ilçemizden ilk defa üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin tamamına burs desteği sağlıyoruz" diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, başvuruların başladığına dair duyuruyu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Canik'ten ilk defa üniversiteyi kazanan öğrenciler burs desteği başvurularını, 30 Eylül 2025 tarihine kadar Canik Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi üzerinden şahsen başvuru yoluyla gerçekleştirebilecek.

Başvurular başladı
Canik'te geleneği sürdürdüklerini ve bu yıl da ilçeden üniversiteyi kazanan tüm öğrencilere burs desteği sağlayacaklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "Eğitim Dostu Belediye ünvanımızla öğrencilerimize yönelik desteklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu yıl da ilçemizden ilk defa üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin tamamına burs desteği sağlıyoruz. 3 yıldır sürdürdüğümüz burs desteğine yönelik başlattığımız 2025 yılı başvuru sürecinin ardından ilk burs ödemelerini öğrencilerimizin hesaplarına gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizin ve ailelerimizin eğitim harcamalarına katkılar sunan yeni desteklerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Son tarih 30 Eylül 2025
Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçeden üniversiteyi ilk kez kazanan tüm öğrencilere burs desteği sağlarken, ayrıca bu yıl da ilçede eğitim hayatını sürdüren üniversite öğrencilerine de elektrik, su ve doğal gaz fatura desteği sağlamaya devam ettiklerini sözlerine ekledi. Canik'ten ilk defa üniversiteyi kazanan öğrenciler 30 Eylül 2025 Salı gününe kadar T.C kimlik kartı fotokopisi ve öğrencisi belgesi ile birlikte Canik Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi üzerinden burs desteği başvuru işlemlerini tamamlayabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.