Terme’de çocukların kano heyecanı

Terme’de çocukların kano heyecanı
Terme Belediyesi öncülüğünde, bu yıl ikincisi düzenlenen Terme Amazon Kano Festivali, Gölyazı'nda gerçekleşti. Çocukların ve doğaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Terme'nin eşsiz doğal güzelliklerine sahip Gölyazı, kano heyecanıyla dolup taştı. Festivalde yüzlerce çocuk, ilk kez kano deneyimi yaşayarak unutulmaz bir gün geçirdi. Etkinliğe Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de katılarak çocukların coşkusuna ortak oldular.

terme-kano-17.jpeg

Kumru Belediyesi, Kumru Kano, Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ordu Kano Kulübü (ORKADO), Giresun Doğa Sporları Kulübü (GİDOSK) ve Terme Amazon Kano Kulübü'nün iş birliğiyle düzenlenen festival, bölgedeki çocukları su sporlarıyla tanıştırmak ve doğa bilinci aşılamak amacıyla gerçekleştirildi.

terme-kano-16.jpeg

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve sadece çocuklara özel olan festivalde çocuklar kano sporu ile tanışmanın heyecanını yaşadı. Festival boyunca çocuklar, uzman eğitmenlerden kano konusunda eğitimler alarak kano turlarına katıldı.

terme-kano-14.jpeg

Festivalin sonunda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, etkinliğe katılan tüm çocuklara, ailelerine, destek veren kulüp ve derneklere teşekkür ederek, önümüzdeki yıllarda festivali daha da geliştirerek ulusal ve uluslararası düzeyde bir organizasyon haline getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.