Temizlik çalışmaları devam ediyor

Temizlik çalışmaları devam ediyor
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ilçede devam eden SASKİ altyapı çalışmaları sırasında esnafın ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için belediye ekiplerinin seferber olduğunu duyurdu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından yürütülen altyapı projeleri tüm hızıyla sürerken, Çarşamba Belediyesi vatandaşların günlük yaşam kalitesini korumak adına saha çalışmalarını sıkılaştırdı. Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ekiplerin çalışma noktalarında aktif olarak görev yaptığını belirtti. Çalışmaların yürütüldüğü bölgelerde ulaşım ve çevre temizliği konusunda hassas davranıldığını vurgulayan Dündar, şu açıklamalarda bulundu: "SASKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle esnafımızın ve hemşehrilerimizin günlük yaşamlarının olumsuz etkilenmemesi için ekiplerimiz; yol bakım, çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor."

sb-2.jpeg

Saha çalışmaları kapsamında, kazı yapılan alanlarda oluşan toz ve çevre kirliliğine karşı temizlik araçları görev yaparken, yol bakım ekipleri de geçici zemin düzenlemeleriyle trafiği rahatlatıyor. Altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından bölgede kalıcı çevre düzenlemelerinin de hızla yapılacağı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.