İlçelerde kültür sanat şöleni başladı
Samsun’un kültür-sanat zenginliğini ilçelere taşımak; her yaştan vatandaşın sanat ve eğlenceyle buluşmasını sağlamak amacı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Büyükşehir’in Işığı İlçelerimizde Parlıyor” programı Vezirköprü ve Terme ilçelerinde Eğitimci/Yazar Dilek Cesur söyleşisi ile başladı.
14 Mayıs Çarşamba akşamı Vezirköprü Belediyesi Sanat Merkezi’nde, 15 Mayıs Perşembe günü ise Terme Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşilere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Rota Yeniden Oluşturuluyor adlı söyleşisi ile sevenleriyle bir araya gelen Dilek Cesur; çocuk gelişiminden mutlu ailenin ipuçlarına kadar birçok konuda önemli bilgiler verdi.
“Büyükşehir’in Işığı İlçelerimizde Parlıyor” programının Çocuk Şenliği durağı ise Bafra olacak. 17 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’te Bafra Meydanı’nda düzenlenecek etkinlikte ise illüzyon gösterisinden kukla gösterisine, atölye etkinliklerinden çeşitli ikramlara Bafralı çocuklar unutulmaz bir gün yaşayacak.
Büyükşehir ile tüm ilçelerde şölen havası esecek
Samsun Büyükşehir Belediyesi oluşturulan program çerçevesinde tüm ilçelerde şölen havası estirecek. Etkinliklerden söyleşilere, tiyatrolardan atölye programlarına zengin içeriğiyle düzenlenecek şölen; katılımcılar için eğlenceli ve güzel anlara sahne olacak. Samsun Büyükşehir Belediyesince düzenlenen “Büyükşehir’in Işığı İlçelerimizde Parlıyor” etkinlik programının ayrıntılı haline vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından takip edebilecekler.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.