Geleneksel uçurtma şenliği

Geleneksel uçurtma şenliği
Samsun Canik Rotary Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen Uçurtma Şenliği düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, bu yıl kız çocuklarının eğitimine destek amacıyla düzenlendi.

Batıpark Festival Alanı’nda gerçekleşen etkinlikte Canik Rotary Kulübü Başkanı Sinan Varlı, şenliğin sadece eğlenceli bir etkinlik değil, aynı zamanda toplumsal farkındalık yaratan bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu vurguladı. Varlı, “Uçurtmalarla gökyüzünü renklendirirken, geleceğin güçlü kadınlarının eğitimine katkı sunmak istedik” dedi.

rotary-1.jpg

Festival alanında el emeği ürünlerin sergilendiği stantlar, ikinci el kitap pazarı ve katılımcı firmaların tanıtım alanları yoğun ilgi gördü. Çocuklar için hazırlanan çeşitli oyunlar, yarışmalar ve atölyeler de şenliğe ayrı bir renk kattı. Katılımcılar, hem keyifli bir hafta sonu geçirdi hem de elde edilen gelirle kız çocuklarının eğitimine destek olmanın mutluluğunu yaşadı.

rotary-3.jpg

Canik Rotary Kulübü yöneticileri etkinliğin gelecek yıl daha geniş katılımlı bir şenlik düzenlemeyi planladıklarını ifade etti.

rotary-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.