Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı
Bafra Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı'nın 2. Birleşimini Belediye Başkanı Hamit Kılıç başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, gelecek yılın planlamaları ve imar konuları ağırlıklı olarak ele alındı.

Gündem maddeleri görüşüldü: Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan birleşimde şu önemli gündem maddeleri görüşüldü: 2026 Yılı Performans Programı: Belediye Encümeni'nin ilgili kararına ait Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, meclis üyelerinin değerlendirmesine sunuldu.

bafra-1.jpg

Belediye Encümeni'nin kararına ait Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşülerek, gelecek yılın mali çerçevesi müzakere edildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün teklifine dair hazırlanan İmar Komisyonu Raporu mecliste ele alındı. İshaklı Mahallesi Plan Değişikliği: İshaklı Mahallesi'ni ilgilendiren plan değişikliği teklifi de İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda görüşüldü. Toplantıda, ilçenin idari ve fiziki gelişimine yönelik stratejik kararların alınması için ilgili komisyon raporları oylamaya sunuldu.

Kaynak:Dilek Kömpe

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.