Demirtaş ve Muratoğlu'ndan Adnan Bahadır'a ziyaret
İlkadım Belediyesi Eski Başkanı Necattin Demirtaş ile İlkadım Belediyesi Eski Meclis Üyesi ve iş insanı Muhammer Muratoğlu, Denge Medya Grubu Başkanı Adnan Bahadır’ı yeni ofisinde ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Samsun’daki yerel yönetim çalışmaları, medya sektörünün kent gündemindeki rolü ve güncel gelişmeler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, kent adına yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar da değerlendirildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adnan Bahadır, nazik ziyaretleri dolayısıyla Demirtaş ve Muratoğlu’na teşekkür etti.

Necattin Demirtaş ve Muhammer Muratoğlu ise Denge Medya Grubu’na yeni ofisinde başarılar dileyerek çalışmalarında kolaylıklar temennisinde bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.