Canik'te salonlar doldu taştı

Canik'te salonlar doldu taştı
Canik Belediyesi'nin ilçede düzenlediği konferans programında vatandaşlar salonlara sığmadı, büyük ilgiye sahne olan program alkışları topladı.

Canik Belediyesi'nin Akademisyen, Yazar ve Şair Dr. Ömer Demirbağ'ın katılımıyla ilçede gerçekleştirdiği 'Bir Gençlik Bir Gençlik' adlı konferans programı büyük ilgiyle sahne oldu. Vatandaşların yoğun ilgiyle katıldığı programın konuğu olan Dr. Ömer Demirbağ, anlatıları ve seslendirdiği şiirlerle gönülleri mest etti. Programda yaptığı sunumda gençlere tavsiyelerde bulunan Dr. Ömer Demirbağ, ayrıca aile bağı ve aile içi iletişimin önemine de değindi. Canik'te kültür ve sanat alanında örnek çalışmalara imza atmayı sürdürdüklerini aktaran Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, programda gerçekleştirdiği konuşmada, "Kültür ve sanatta öncü olmaya devam ediyoruz" dedi.

1.jpeg

"Gençliğin imarı, geleceğin imarı demektir"
Vatandaşların ve tüm İslam âleminin yaklaşan Ramazan ayını tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, kültür ve sanat alanında örnek programlar gerçekleştirdiklerini, ilçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırırken aynı zamanda gönül belediyeciliği esasıyla sosyal destek çalışmalarına hassasiyetle devam ettiklerini belirtti. Konuşmasında, milli ve manevi duyguları güçlü nesilleri yetiştirme gayesiyle çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, "Gençliğin imarı, geleceğin imarı demektir. Malumuz, geçtiğimiz haftalarda ay yıldızlı bayrağımıza yönelik alçak bir saldırı gerçekleştirildi. Bayrağımızın rengi, aziz şehitlerimizin kanıdır. Hilal dinimizin sembolüdür. Bayrak namus, vatan ve hürriyet demektir. İşte biz, her alanda güçlü Türkiye'nin anahtarı, ilim ve irfanını, milli ve manevi duyguları güçlü erdemleriyle taçlandıran bir gençlik için çalışıyoruz ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

4.jpeg

Yeni kültür sarayı geliyor
Canik'te 7'den 70'e tüm vatandaşların ilgiyle katıldığı kültür ve sanat programları düzenlemeyi sürdürdüklerini söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, "Kültür ve sanat alanında örnek olan programları ilçemizde düzenlemeye devam ediyoruz. İlçemizden, şehrimizden ve bölgemizden binleri ağırlamayı sürdürüyoruz. Canik'imize modern ve fonksiyonel bir kültür sarayı kazandıracağız. Yeni kültür sarayımızın yapımına yönelik proje ve planlama çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

5.jpeg

Vatandaşların büyük bir ilgiyle katıldığı ve alkışları toplayan programda hediye sevinci yaşandı. Programda gerçekleştirilen çekilişle, lisanslı Samsunspor forması ve akıllı saat gibi birbirinden özel hediyeler sahiplerini buldu. Vatandaşlara hediyeleri, Başkan İbrahim Sandıkçı tarafından takdim edildi. Ayrıca Dr. Ömer Demirbağ, konuşmasının ardından okurlarının kitaplarını imzaladı. Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa ayrıca AK Parti Canik İlçe Başkanı Muhammed Emin Duran, MHP Canik İlçe Başkanı Mahmut Livaoğlu, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Malkoç, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay ve protokol üyeleri de katıldı.

2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.