Bayramı denizde Türk bayrağı açarak kutladılar
Cumhuriyet'in 103. yıl dönümü dolayısıyla Doğupark sahilinde bir araya gelen yüzücüler, hazırlıklarının ardından denize girdi.

Bir süre yüzen grup, denizde Türk bayrağı açarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Yüzücüler, bayrakla bir süre yüzdükten sonra kıyıya döndü.

Doğupark'ta düzenli olarak yüzen gruptan Sabri Uzunoğlu, "Samsun Doğupark Tayfası" adını verdikleri grupla yıl boyunca yüzdüklerini söyledi. Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak amacıyla bir araya geldiklerini belirten Uzunoğlu, "20-25 kişilik ekiple yüzerek Türk bayrağımızı denizde açıp sonrasında karaya çıkardık. Bizlere destek olan tüm yüzücü arkadaşlarıma teşekkür ederim. Etkinliklerimiz yaz kış sürekli devam ediyor. Katılmak isteyen tüm Samsun halkını da davet ediyoruz." dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.