ZİYARETİ Mİ KOMAYA SOKTU?

ZİYARETİ Mİ KOMAYA SOKTU?
İnternet haber sitesi sahibi Recep Yazgan geçtiğimiz günlerde yerel bir medya grubunun genel müdürü Ali Yılmaz Ergen'i ziyaret etti. Ziyaretin üzerinden çok geçmeden Ergen'in beyin kanaması geçirmesi 'Ziyaret mi komaya mı soktu?' sorularına neden oldu.

İnternet haber sitesi sahibi Recep Yazgan geçtiğimiz günlerde yerel bir medya grubunun genel müdürü  Ali Yılmaz Ergen'i ziyaret etti. Ziyaretin üzerinden çok geçmeden Ergen, beyin kanaması geçirerek komaya girdi. Bunun üzerine 'Recep Yazgan'ın ziyareti komaya mı soktu?' sorularının sorulmasına neden oldu. 

yhythtyh.jpg

NE KONUŞULDU?
Recep Yazgan'ın internet haber sitesinde yazan haberine göre medya grubunun genel müdürü Ali Yılmaz Ergen'le güncel konular üzerinde bir süre sohbet etti. Ali Yılmaz Ergen, İHA bölge müdürlüğü döneminde Samsun'da bazı enteresan haberleriyle öne çıktı. Bu haberlerden birisi de 2009'da gazetemiz imtiyaz sahibi Adnan Bahadır'a çetelerin yaptığı saldırıda vurulan saldırganı yoldan geçen vatandaş olarak haber yapmış ancak Savcılık vurulan kişinin saldırganlardan biri olduğunu tespit etmişti. Emekli olduktan sonra medya grubunda yayın müdürlüğü görevine geçti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.