'Yüce milletimizin kararı her şeyin üstündedir'

'Yüce milletimizin kararı her şeyin üstündedir'
7 Haziran 2015 Pazar günü yapılan genel seçimlerin ilimiz, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum.

Her seçimde olduğu gibi AK Parti bu seçim de de sandıktan birinci parti olarak çıkmıştır.Yüce milletimizin kararı her şeyin üstündedir ve o kararın gereği neyse en iyi şekilde yerine getirilecektir.

Ancak, aziz milletimiz hiç kimseye tek başına hükümet kurma yetkisini vermemiştir. Bugüne kadar hep milletimizin iradesine saygı duyduk, bundan sonra da aynı anlayış ile hareket edeceğiz.

AK Parti iktidarıyla hamdolsun büyük başarılara imza atıldı. İnşallah daha büyük başarılar bizi bekliyor. Bir an bile tereddüt etmeyeceğiz, bir an bile durmayacağız, bir an bile milletten ayrı düşmeyeceğiz. Ülkemizde bir kaos ortamının, belirsizliğin, güvensizliğin oluşmasına da asla müsaade etmeyeceğiz.

Seçimin hemen ertesi günü aceleyle söz söylemenin doğru olmadığı kanaatindeyim. Bu hem seçimden birinci parti olarak çıkan AK Parti için, hem de diğer partiler içinde geçerlidir.

Herkes süreci sağlık bir şekilde muhasebe ederek karar vermek durumundadır.

Her seçimde olduğu gibi bu seçim de de bize destek veren, yanımızda olan Samsunlu hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyor, onlara hizmet etme yolunda Cenab-ı Allah bizlere güç kuvvet versin diyorum.

Gücünü milletten alan AK Parti, ülkemize ve aziz milletimize hizmet etmeye, hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşünceler içinde herkese güven, huzur ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.


Fuat KÖKTAŞ
AK Parti Samsun Milletvekili

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum