YİNE VAHAP YİNE KAÇAK

YİNE VAHAP YİNE KAÇAK
İş adamı Vahap Çelik neredeyse yaptığı her binada kaçak yapılarla mahkemelik olduğu basına yansımıştı. Son olarak Atakum Türkiş sapağına yaptığı AVM'nin yanına kaçak bina yaptığı ve bankaya kiraya verdiği ortaya çıktı.

İş adamı Vahap Çelik'in neredeyse yaptığı her binada ya kaçak kat ya kaçak inşaat başlama veya Belediye Meclislerinden özel imar alarak yaptırdığı, Yeşilyurt AVM'den Gazi caddesindeki otoparka kadar yaptığı inşaatlarda kaçak yapılarla mahkemelik olduğu basına yansımıştı. Son olarak Atakum Türkiş sapağına yaptığı AVM'nin yanına kaçak bina yaptığı ve bankaya kiraya verdiği ortaya çıktı.

rtgtrgrtg.png

DERHAL YIKILMASI GEREK
Samsun'da yaptırdığı her inşaatta olduğu gibi İşadamı Vahap Çelik'in Atakum Türkiş mevkiinde yaptırdığı AVM'nin yanında kaçak bir bina yaptırdığı Atakum Belediye Encümen kararı ile belgelendiği ortaya çıktı. İmar kanununun 32. maddesine aykırı olarak yapı ruhsatı almadan çelik malzemeden iki katlı ruhsatsız yapı yapıldığı zabta geçildi. Para cezası verilmesine rağmen yasal süresinde aykırılığın giderilmediği anlaşılınca yıkım kararı alındı.

manset-1-002.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum