YİNE DEPLASMAN YİNE BAHATTİN

YİNE DEPLASMAN YİNE BAHATTİN
Geçen sezon Samsunspor adına en skorer oyuncu olan Bahattin Köse, bu sene de gollerini sıralamayı sürdürüyor. Tecrübeli golcü, görev aldığı maçlarda takımını sırtlamaya devam ediyor.

2018-2019 sezonunda Yılport Samsunspor formasıyla attığı 14 golle takımını hücumda sırtlayan Bahattin Köse yeni sezonda da gollerini sürdürüyor. Pazar günü deplasmanda oynanan İnegölspor mücadelesinde  filelere bıraktığı golle bu sezon attığı gol sayısını 5'e yükselten başarılı oyuncu, kırmızı-beyazlı taraftarlar ve teknik heyetin yüzünü güldürdü.

kose-2-001.jpg

BEŞİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ
Sezonun açılış maçında Gümüşhanespor deplasmanında forma giymeyen Bahattin Köse, 19 Mayıs Stadyumu'nda ilk iç saha maçı olan Pendikspor mücadelesinde sezonun kendisi adına ilk golünü kaydetmişti. Deplasmanda iki puan bırakılan Başkent Akademi Futbol Kulübü maçında da golünü atan Köse, galibiyet için elinden geleni yaptı. Yılport Samsunspor adeta gövde gösterisi yaptığı Tarsus İdman Yurdu maçında da sahne alan deneyimli oyuncu skora bir gollük katkı sağladı. Afjet Afyonspor mücadelesinde de takipçiliğini konuşturan Köse, kırmızı-beyazlılara galibiyeti getirmişti. Manisa FK ve Amed maçlarını boş geçen Bahattin Köse, geçtiğimiz hafta oynanan Kırklarelispor mücadelesinde kadroya alınmamıştı. Pazar günü İnegölspor'a karşı 54. dakikada oyuna dahil olan tecrübeli golcü, 66. dakikada sahneye çıkarak Yılport Samsunspor'a galibiyeti getirdi. Bu sezonki gol sayısını 5'e yükselten Köse, görev aldığı maçlarda elinden geleni yapmak için forma bekliyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.