YEPAŞ, Yerel Gazete Okunma Sayısını Artırmayı Amaçlıyor

YEPAŞ, Yerel Gazete Okunma Sayısını Artırmayı Amaçlıyor
Yeşilırmak Elektrik Perakende A.Ş. sponsorluğunda ve Basın İlan Kurumu'nun katkılarıyla oluşturulan 'Yerel Gazete Okuyoruz' projesi hayata geçiriliyor.

AMAÇ, YEREL GAZETE OKUTMASINI ARTIRMAK

Yerel gazetelerin okunurluğunu artırmak ve yerel gazetelerin daha fazla okunması amacıyla YEPAŞ'ın sponsorluğunda hayata geçirilen 'Yerel Gazete Okuyorum' projesinin tanıtımı Samsun Atakum YEPAŞ Genel Müdürlük Binası'nda yapıldı. Tanıtıma Basın İlan Kurumu Müdürü Murat Yürekli, YEPAŞ Perakende Satış Hizmetleri Koordinatörü Fahrettin Tunç, DENGE Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Hazinedar, Arena Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tolga Birgücü, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Ekip Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Temiz ve yerel gazete muhabirleri katıldı. Samsun Büyükşehir sınırları içerisinde faaliyet gösteren gazetelerin daha fazla okunması ve okuma oranının artışını da arttırmak amacıyla YEPAŞ'ın sponsorluğunda halkın yoğun bulunduğu; Valilik Binası, Emniyet Müdürlüğü, Otogar, Havaalanı, Alışveriş Merkezleri gibi yerlerde kurulması düşünülen stantlar yerel gazete okuma bilincini artıracaktır denildi.

"HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ"

YEPAŞ Perakende Satış Hizmetleri Koordinatörü Fahrettin Tunç, "Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projelerimizin yanında bu gibi uygulamalarla halkımızın yerel gazetelere olan ilgisini artırmak ve vatandaşlarımıza daha faydalı olmak gayretindeyiz. Başarımızda büyük emeği bulunan basın mensubu çalışanlarının Basın Bayramı'nı kutluyorum. Bu gibi uygulamarla halkımıza daha fazla hizmet etmek istiyoruz, sürdürülebilirlik anlayışını benimseyen kurumsal bir şirket olarak her zaman halkımızın yanındayız" dedi.

Yapılan etkinliğin sona ermesinin ardından Basın İlan Müdürü Murat Yürekli, YEPAŞ Perakende Satış Hizmetleri Koordinatörü Fahrettin Tunç'a plaket takdim etti.  Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.