YENİ SAMSUN'U BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

YENİ SAMSUN'U BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ
AK Parti Atakum ve Çarşamba teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça...

“Parti teşkilatlarımızla birlikte tek yürek halinde hareket ettiğimizde Yeni Türkiye'yi kurarken gelişen Samsun'u hep birlikte inşa edeceğiz.”dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, AK Parti Atakum ve Çarşamba İlçe teşkilatlarına yaptığı ziyarette coşkuyla karşılandı.

Teşkilatlarla tek yürek halinde hizmet etmek istediğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Yeni Türkiye hedefine katkı sunmak, doğduğum , büyüdüğüm şehre hizmet etmek için desteklerinizle AK Parti milletvekili aday adayı oldum. Benim için Samsunlu olmak, Samsun’un geleceğine sahip çıkmaktır. Yeni Türkiye  Kendi Medeniyet değerleri üzerin de yükselecek   Yeni bir dünyanın umut ışığı olacaktır. Eğer sizler teveccüh gösterir seçilirsek yeni Türkiye yolunda, 25 yıl boyunca Ankara'da edindiğimiz bilgi ve tecrübelerle Samsun'umuzun hak ettiği yeri alması için var gücümüzle çalışacağız. Parti teşkilatlarımızla birlikte tek yürek halinde hareket ettiğimizde Yeni Türkiye'yi kurarken gelişen yeni Samsun'u hep birlikte inşa edeceğiz.”dedi.

SAMSUN MARKA ŞEHİR OLACAK

Sözlerine devam eden Akça, "Samsun, genç ve dinamik nüfusu, eğitimli ve üretken insan kaynağı, ulaşım ağı, sanayi alt yapısı ve coğrafi konumu ile yatırımların yoğunlaştığı lojistik bir merkez, ihracat ve ticaret üssü olmalıdır. Sizlerle birlikte Samsun’umuzu istasyon şehir, Sanayi Kenti, Ticaret Kenti, Tarım Kenti, Turizm Kenti, Eğitim ve bilim Merkezi, Sosyal ve Sağlık Yaşam Merkezi Samsun stratejileri ile çekim merkezi haline getireceğimize ve var olan potansiyelleriyle ‘’Marka Şehir Samsun’’ olarak hak ettiği yere ulaştıracağımıza inanıyorum.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum