Yeni Samsun'a hizmet etmek istiyorum

Yeni Samsun'a hizmet etmek istiyorum
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Hep birlikte Yeni Türkiye'yi kurmak ve gelişen Samsun'umuzu inşa etmek tek arzumuz.

Bir avukat olarak Yeni Türkiye ve Yeni Samsun'a hizmet etmek istiyorum" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Ayvacık ve Terme'de Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarına katıldı. İlçede vatandaşlarla da biraraya gelen Hocaoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçiminin hem iç dinamikler açısından hem de uluslararası ve bölgesel dış dinamikler açısından önemli olduğunu belirterek, amacının Yeni Türkiye ve Yeni Samsun'a hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

Yeni Türkiye'nin inşaası sürecek

AK Parti'ye milletin desteğinin her geçen gün arttığını ifade eden Hocaoğlu, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Yeni Türkiye’nin tuğlalarının milletçe konulduğuna işaret ederek, 7 Haziran milletvekili seçimleri ile Yeni Türkiye’nin inşasının devam edeceğini belirtti. Hocaoğlu, "Amacım, AK Parti'nin inşaa etmeye çalıştığı Yeni Türkiye'ye ve Yeni Samsun'a hizmet etmektir. Bir hukukçu olarak, insan hakları, demokrasi, hukuk devleti hedeflerine birikimimle katkıda bulunmaktır" dedi. 

 

7 Haziran önemli bir viraj

Yeni Türkiye hedefine tüm benliğiyle inandığını dile getiren Hocaoğlu, "7 Haziran milletvekili seçimleri Türkiye için önemli bir viraj. AK Parti olarak Samsun'da 9 milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz. İnşallah Yeni Türkiye, Yeni Samsun hedeflerimize ulaşmak için hep birlikte Sayın Başbakanımızın koyduğu hedefler doğrultusunda herkesi, her kesimi kucaklayarak inşallah güzel netice olan 9-0'ı alır, yüzümüzün akıyla Ankara'da sizleri temsil ederiz" diye konuştu.

 

Ayvacık ve Terme'nin sorunlarını biliyorum

Samsun'un bir evladı olarak ilçelerin sorunlarını bildiğine de değinen Hocaoğlu, "Samsun'un topyekün gelişmesi hepimizin ortak isteği. AK Parti Milletvekili Adayı olarak Ayvacık'ın, Terme'nin sorunlarını çok iyi biliyorum. Ayvacık'ı doğal güzellikleriyle öne çıkarmak ve Terme'ye ekonomik katkı sağlayacak yatırımlar yapmak gerekiyor. Artık gençlerimiz gurbete gitmesin, gençlerimiz annelerinden, eşlerinden ayrılmasın istiyoruz. Bu yönde yapılacak çok işimiz var. İnşallah Ayvacık ve Terme, bugünkünden çok daha iyi olacak" şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.