YAZICI’DAN SEL’E ZİYARET

YAZICI’DAN SEL’E ZİYARET
İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Sel’i makamında ziyaret etti.

Gelecek Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyaret ile alakalı olarak açıklama yapan İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tüm yurtta gezilerini sürdürüyor. Bizler de ilçe teşkilatı olarak ziyaretlerimize başladık ve 6’lı masanın ortaklarından olan Gelecek Partisi İlçe Başkanımız Sayın İdris Sel’e ziyaretimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki genel ve yerel seçimlere ilişkin olarak fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah ülkemiz için GELECEK İYİ olacak” diye konuştu.

ziyaret-002.jpeg

Yeni kurulan bir parti olmalarına rağmen ilçede kadrolaşmalarını tamamladıklarını dile getiren Gelecek Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Sel ise Millet İttifakı olarak bundan sonra gerçekleştirilecek ilk seçimde en iyi sonucu elde etmek için mücadele edeceklerini söyleyerek "Ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim." dedi.

 

Kaynak:Emin İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.