'YAZ BİTMEDEN KÖMÜRÜNÜZÜ ALIN'

'YAZ BİTMEDEN KÖMÜRÜNÜZÜ ALIN'
Yaz mevsiminin sonlanmasına kısa zaman kala vatandaşlar odun ve kömür alışverişine yöneldi. Kışın fiyatlarında artış beklenen odun ve kömür için vatandaşlar şimdiden önlemini almaya başladı.

"FİYATLAR ARTAR"

Vatandaşlar kış mevsiminin yaklaşmasından dolayı yakacak stokunu oluşturmaya başladı. Kömürcülerin vatandaşa tavsiyesi ise odun ve kömür ihtiyaçlarını soğuk havalar başlamadan karşılaması yönünde. Samsunluları yakacak ihtiyaçları yaz bitmeden alma konusunda uyaran Selahiye Mahallesi'nde Kömürcü dükkanı sahibi Emirhan Ayan, "Vatandaşlarımızın yaz mevsimi bitmeden odun ve kömür ihtiyaçlarını karşılayarak ürünleri kuru şekilde almaları onlar için iyi olur. Mevsilsel durumlardan ve yağışlardan ötürü bu ürünlerin ıslanması dışında kışın dolara endeksli olan odun ve kömür fiyatlarının tam olarak nasıl yönleneceğini bilemiyoruz. Benim düşüncem az da olsa fiyat artışı olur. Durumu olan vatandaşlarımızın kış mevsimi başlamadan ihtiyaçlarını karşılaması maddi olarak kendilerini kâra sokacaktır" dedi.  


Bu günlerde odunun tonaj olarak piyasa değeri 350 lira civarında görülürken kömürün ton fiyatı ise 600-650 lira arasında oynuyor. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.