YAŞLI KADIN YARDIM BEKLİYOR

YAŞLI KADIN YARDIM BEKLİYOR
Samsun İlkadım İlçesi Zafer mahallesi, Mevlihane sokakta yaşayan Akkız Colcin (78) komşularının yardımıyla yaşam mücadelesi veriyor.

Oğlunun vefatından sonra yalnız başına yaşamaya başlayan yaşlı kadın, yokluk içinde hayat mücadelesi veriyor.Oğlu vefat ettikten sonra tek başına yaşama tutunmaya çalışan 78 yaşındaki Akkız Çolcin, hasta olduğundan dolayı kendi ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Yokluk içinde hayat mücadelesi veren yaşlı kadın komşuların kendisine getirdiği yemeklerle idare ediyor.Kendisine bakacak kimsenin olmadığını ifade eden Akkız Çolcin, yardıma muhtaç olduğunu ve hayırseverlerden yardım beklediğini söyledi.


YARDIM BEKLİYORUM
Evde hiçbir şey olmadığından bazı günler aç kaldığını ve komşuların getirdikleri yemeklerle idare ettiğini söyleyen Akkız Çolcin, "Evde kendime yemek yapmak için hiçbir şeyim yok. Yemek pişirmek için eski tip kuzine sobamla yemek yapmaya çalışıyorum. Bazen komşular bir tabak yemek getiriyor. Bazende yoldan geçen vatandaşlardan ekmek parası istiyorum. Evimde ısınmak için kömürcüden 2 poşet kömür aldım ama parasını hala ödeyemedim.Hasta olduğumdan dolayı kendi ihtiyaçlarımı gideremiyorum. Evden dışarı ayaklarımda bulunan sağlık sorunlarından dolayı dışarı çıkamıyorum. Hayırsever vatandaşlardan ve yetkililerden yardım bekliyorum '' dedi.
KEMAL KAYA

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.