Yapılan festivaller ilçe ve ili tanıtıyor

Yapılan festivaller ilçe ve ili tanıtıyor
Samsun Bafra'da bu sene ikincisi gerçekleşen 2. Kapıkaya Doğa Sporları Festivali'nin açılışı yapıldı. Festivalde heyecanlı ve renkli birçok aktivite gerçekleşti.

Samsun Bafra'da bu sene ikincisi gerçekleşen 2. Kapıkaya Doğa Sporları Festivali'nin açılışı yapıldı. Festivalde heyecanlı ve renkli birçok aktivite gerçekleşti. Festivale Liv Hospital Samsun ve VM Medicalpark Samsun Hastanesi sağlık sponsoru oldu.

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen 2. Kapıkaya Doğa Sporları Festivali, doğal güzelliği ile bilinen Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan festivalde katılımcılar,sporcular çadırlarıyla alanda kamp kurdu. 25-29 Temmuz tarihlerinde düzenlenen dört gün süren festivale binlerce sporcu ve macera tutkunu katıldı. Bafra festival katılımcılarını ağırlarken; doğal güzellikleriyle adeta büyüledi. Festivalde yamaç paraşütü, dağcılık, su sporları, bisiklet turları ve pek çok aktivite gerçekleştirildi. Liv Hospital Samsun ve VM Medicalpark Samsun’un sağlık sponsoru olduğu 2. Kapıkaya Doğa Sporları Festivali, Vali Osman Kaymak’ın açılış konuşmasıyla başladı.

“Yapılan festivaller ilçe ve ili tanıtıyor…”

Vali Osman Kaymak, "Şehrin tanıtılması bizler için çok önemli. Samsun’un her alanda büyük potansiyeli var. Tarım potansiyeli, turizm potansiyeli, spor potansiyeli, sağlık alt yapısı, ticaret potansiyeli şehrimizde mevcut. Şu an için 4 ulaşım yerinde bulunuyoruz ama buraların çok daha iyi kullanılmasını hep zaman söylüyoruz. Yapılan bu festivaller, organizasyonlar ilçenin ve ilin tanıtımına katkı sağlıyor ve bizlere ilerisi için yol gösteriyor" şeklinde konuştu.
 

Vali Kaymak, Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) Genel Sekreteri Mehmet Turhan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a yapılan hizmet ve destekleri için plaket takdim edildi. Festivale Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, İran ve İngiltere'den sporcular katıldı, Karadeniz’e karşı yamaç paraşütü, trambolin, paintball, fotomaraton, zıp zıp, kano, izcilik aktiviteleri, salto, trekking, dağcılık faaliyetleri, rüzgar sörfü, canlı langırt, bambu sal ile gezi, çarpışan su botları, jetbot, , su kızağı, yelkenli ve tekne gezileri ile ATV safari spor ve etkinkikleri gerçekleştirildi. Yapılan etkinlikler sırasında Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastanesi çeşitli hediyeler dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.