“Yapamadıklarınız Yapamayacaklarınızın Teminatıdır”

“Yapamadıklarınız Yapamayacaklarınızın Teminatıdır”
MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “AKP'nin aday adayları öyle komik vaatlerde bulunuyor ki aday adayı oldukları partiyi adeta tanımıyorlar.

O yüzden biz kendilerine 'Yapamadıklarınız yapamayacaklarınızın teminatıdır' diyoruz” dedi


Yapılan kongre sonrasında göreve gelen MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Serra Otel’de düzenlidği basın toplantısında kongreden sonraki süreci değerlendirdi.  Toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları, MHP'nin 21 Mart tarihinde Ankara'da yapılacak olan kurultayda oy kullanacak delegeler ile basın mensupları katıldı. Göreve geldikten sonra ilçelerde teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiğini söyleyen Süslü, esnafa yaptığı ziyaretlerde esnafın ilk defa bir partinin il başkanını ziyaret ederken gördüğünü ve bu durumdan oldukça mutlu olduklarını söyledi. 
 
MHP’DEN 25 ADAY ADAYI

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde belirlenen seçim takvimi çerçevesinde 18 Mart itibariyle partilerinin aday adaylığı başvuru süresinin dolduğunu hatırlatan Süslü, "Önceki gün itibariyle partimizde başvurular sona ermiştir. Genel merkezimize başvurularında Samsun'dan aday adayı olduğunu bildiren 25 kişi oldu. Bu sayının 3 tanesi de bayan aday adayı. Başvurular genel merkeze yapıldığı için bizim elimize şuan tam isim listesi gelmedi. Listelerimiz elimize geldiğinde en kısa zamanda tüm listeyi kamuoyu ile paylaşacağız. Ben şimdiden tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi. 
 

BİZ YASAKLARI ÇİĞNEMEDİK

Seçim yasaklarının AK Parti aday adayları tarafından hiçe sayıldığını da iddia eden Süslü, gereken şikayetlerin yapıldığını ve bu şikayetler sonrasında bir çok AK Parti aday adayının parti logolu ve ismi bulunan reklamlarını kaldırdığını söyledi. Kanun dışı yapılan seçim propagandalarda her zaman karşılarında kendilerinin olacağını ifade eden Süslü, "Bizim Ankara'da başvurusunu yapan aday adaylarımızdan hiç biri seçim yasaklarının dışına çıkmadan çalışmalarını sürdürdü. Biz bu konuda hassas davrandık ve davranmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.
 
13 YILDIR İKTİDARDA HANGİ PARTİ VAR?

AK Parti aday adaylarının seçim propagandalarında verdikleri vaatlerini eleştiren Süslü, şöyle devam etti; " AK Parti'li milletvekili aday adaylarının açıklamalarında tüketen bir toplum haline gelindiğini ve üretim olması gerektiğini dile getirdiğini söyleyen MHP İl Başkanı Ömer Süslü, "Bu açıklamaları hayret ve şaşkınlıkla takip ediyoruz. 13 yıldır iktidarda hangi parti var. Biz bunları söylediğimizde kötü oluyoruz. Ama AK Parti'li milletvekili aday adayları sanki bizim yerimize de bu eleştirileri yapıyorlar. Samsun'un bir tarım şehri olduğunu ve bu yönde çalışmalar yapılması gerektiğini söyleyenler var. 13 yıl içerisinde bunu görebilmeleri güzel. Çünkü biz 13 yıldır Samsun'un bir tarım şehri olduğunu ve bu yönde yatırımlar yapılması gerektiğini söylüyoruz. Biz tarım üreticilerine iktidar partisinin 13 yıldır nasıl kendileri ile dalga geçtiğini anlatacağız. Samsun şehrinin gündemi ekonomi ve istihdam olmalı diyen AK Partili aday adayları da var. Biz bunları zaten söylüyoruz. Bu adayların bulundukları yer yanlış. 13 yıldır göremedikleri bu sorunları şimdi gördüler, günaydın". ONUR EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.