YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR!

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR!
Atakum Belediyesi'nde tutukluluk nedeniyle iş akdi feshedilen bir çaycının intihar girişimini tiyatral biçimde yazarak haber yapan bazı internet sitelerine ve gazetelere tepki büyüyor. Her fırsatta açık arayarak algı operasyonu yapmaya çalışanlar bir kez daha ifşa oldu.

HER FIRSATTA ALGI PEŞİNDELER
Belediyede çaycı olarak çalıştığını ve işten çıkarıldığını iddia eden Samet Keleş, çatıdan inmesi için ikna edilmeye çalışıldı. Uzun uğraşlar sonucunda intihar girişiminde bulunan Samet, belediye çalışanları tarafından ikna edilerek, çatıdan indirildi. Atakum Belediyesi'nin eski bir çalışanı olan Samet Keleş'in, Cemil Deveci döneminde işten çıkarıldığı iddia edilerek intihara kalkıştığı haberleri bir anda internet haber sitelerinde yayıldı. İntihar girişimi doğru olsa da işten çıkarma olayının Cemil Deveci'ye yıkılmaya çalışıldığı ortaya çıktı. 

whatsapp-image-2019-09-05-at-20-18-33-1.jpg

2018'DE TUTUKLULUK NEDENİYLE FESİH!
Bazı basın yayın organları, Cemil Deveci'nin işten çıkarttığını iddia ederek algı operasyonunda bulunması üzerine Belediye yetkilileri olayın Deveci dönemi ile ilgisi olmadığını bildirdi. İntihar teşebbüsünde bulunan Samet Keleş'in Mayıs 2018'de; yani bir önceki dönem yönetiminde SGK 27 koduyla, yani "Tutukluluk Nedeniyle Fesih" ile işten çıkarıldığı açıkça görülmekte iken her fırsatta kendilerini açık eden bazı haber sitelerinin gerçeklikle karşılaştıklarında ne yapacakları merak konusu oldu. 

whatsapp-image-2019-09-05-at-20-18-34.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.