Yakakent turizm merkezi olacak

Yakakent turizm merkezi olacak
Samsun AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, seçim çalışmaları için gittiği Yakakent ilçesinde esnaf ve halk ile buluştu.

 İlçede deniz ve doğa turizminin daha da geliştirileceğini dile getiren Özden, ‘Yeşil ile mavinin iç içe olduğu ilçemizi turizm merkezi haline getireceğiz’ dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, seçim çalışmalarına  Yakakent ilçesinde devam etti. İlçe seçim koordinasyon merkezine giderek partililerle bir araya gelen Özden, daha sonra belediye başkanı Hüseyin Kıyma ile birlikte esnaf ve halkı ziyaret etti. Yakakent’in doğa ve deniz turizmini daha da geliştirmek için çalışacaklarını dile getiren Kamuran Özden, ‘Yakakent yeşil ile mavinin iç içe olduğu bir ilçemiz. Denizi çok temiz. Yaklaşık 14 kilometre sahili var. Hem deniz turizmini hem de doğa turizmini geliştirerek burayı turizm merkezi haline getireceğiz.Samsun’da turizm faaliyetleri için yerel yönetimlere 2002-2015 yılları arasında 15.5 milyon lira maddi destek sağladık. Yapılan yatırımlarla Samsun’da turizm sektörünü canlandırdık’ dedi. İlçedeki balıkçı barınağına giden Özden, burada balıkçılarla sohbet etti. Karadeniz’deki en büyük balıkçı barınağının Yakakent’te olduğunu dile getiren Özden, ‘Ayrıca yapılacak olan yat limanı ile bu şirin ilçemiz yakın bir gelecekte yat turizmine de ev sahipliği yapacak. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor’ diye konuştu.

AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, seçim çalışmalarına ilçe merkezinde ki sahilde yolunda gezip vatandaşlarla selamlaşarak devam etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.