Vitesi artırdı alkışı aldı

Vitesi artırdı alkışı aldı
Yılport Samsunspor'un deneyimli oyuncusu Emre Kılınç, son haftalardaki form grafiği ile kırmızı-beyazlı taraftarlardan alkış topladı.

Sezon başında Yılport Samsunspor'un Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Emre Kılınç, forma giydiği ilk 13 maçta beklenen performansı bir türlü ortaya koyamayarak eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Deneyimli oyuncu için sosyal medyada ise 'bal yapmayan arı' yorumları yapılmıştı. Yılport Samsunspor'un Trendyol Süper Lig'de oynadığı 14. ve 15. hafta maçlarında ise skor katkısı sunarak form grafiğini yukarı çeken Kılınç, bu kez kırmızı-beyazlı taraftarlardan övgüler aldı.

manset-2.jpg

RİTMİNİ BULDU
Yılport Samsunspor'un Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Yukatel Adana Demirspor'u 3-2 mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini aldığı maçta Carlo Holse ve Marius Mouandilmadji'ye yaptığı asistlerle maçın gizli kahramanı olan 29 yaşındaki oyuncu, performansını Kasımpaşa maçında ise zirveye çıkardı.

manset-1.jpg

Yılport Samsunspor'un 4-2 kazandığı Kasımpaşa maçında Marius Mouandilmadji'ye çok şık bir orta keserek asist yapan Kılınç, bir de gol atarak sezonun en iyi performansını ortaya koydu. Tribünlerdeki taraftarlardan alkış alan tecrübeli oyuncu, Tümosan Konyaspor maçında da sahaya çıkarak gol ve asist katkısını artırmak için mücadele edecek.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.