VERGİDE ÖRNEK OLDULAR

VERGİDE ÖRNEK OLDULAR
Vergilerin zamanında ödenmesi konusundaki taleplerine vatandaşlar tarafından hassasiyetle olumlu bir karşılık verildiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Emlak, Çevre ve Temizlik Vergileri ödemelerinde hassasiyet göstererek hem ülke hem de ilçe ekonomisine destek olan İlkadımlılara teşekkür etti.

'HER KURUŞU HALKA HİZMET DEMEKTİR'
İlkadım Belediyesinin içinde bulunduğu mali zorlukların vergiler ile aşılacağına değinen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Belediye olarak mali açıdan zor günler yaşıyoruz ancak halkımızın bu konuda göstermiş olduğu hassasiyet ve özveri bu zorlukları el ele aşmamızda büyük önem arz ediyor. Halkımızdan aldığımız vergilerin her kuruşunu şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile yine halkımızın hizmetine harcıyoruz ve harcayacağız. İlkadımlı kardeşlerimizle büyük bir aileyiz ve her ailede olduğu gibi bu büyük ailede de zorlukları omuz omuza aşıyoruz.''dedi.

1p8a8370.JPG

2 ARALIK EMLAK VE ÇTV’DE SON GÜN
Emlak, Çevre ve Temizlik Vergileri 2. Döneminde son günler yaklaşırken ödemelerinde hassasiyet göstererek hem ülke hem de ilçe ekonomisine destek olan vatandaşlara can-ı gönülden teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2 Aralıkta son bulacağını hatırlatarak; “Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmeden ödemelerini yapabilmeleri için Belediye Hizmet Binamız ile Subaşı, Gazi Park, Cumhuriyet Meydanı ve İlyasköy’de bulunan dış veznelerimiz hafta sonu 09:00 - 16:00 saatleri arasında hizmet verecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.