Vatandaştan kopmadık…

Vatandaştan kopmadık…
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Fatih Öztürk, Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin sürekli vatandaşla iç içe olanlar ile vatandaşı seçimden seçime hatırlayanların arasında geçeceğini söyledi.

Fatih Öztürk ülkemizin ve Samsun’un nerelerden nerelere geldiğini vatandaşların siyasetçilerden daha iyi takip ettiğini belirterek, “ Biz köy köy geziyoruz. Artık vatandaş bize çay ısmarlıyor sonrasında da AK Partili dönemler ile öncesini bize anlatıyor. İlk seçimlerde biz vatandaşa neler yapacağımızı anlatmıştık. Artık vatandaş bizlere neler yaptığımızı onların hayatını nasıl kolaylaştırdığımızı anlatıyor. Halkımız AK Parti’nin 3 dönemdir neler yaptığını bildiği için neler yapabileceğini de tahmin ediyor. Merak ediyorum muhalefet partileri neler vaadedecek. Bugüne kadar bir şey yapamadıkları için de kimi inandıracaklar” dedi.

 

Fatih Öztürk, bu seçimlerde sivil bir anayasanın da önününün açılacağına  inandığını belirterek, “ Bu anayasa artık bu millete dar geliyor. Bizim bu seçimlerden zaferle çıkacağımıza inancımız tam. Biz halkımıza sivil bir anayasa vaadediyoruz” diye konuştu.

��nin kaderinin belirleneceği bir seçim olacağına vurgu yapan Başkan Ömer Süslü, “Vatandaşlarımız bir anlamda da Türk Milletinin kaderini belirleyecek olan seçme ve seçilme hakkını kullanarak, ülkemizi yönetecek olan iradeye yetki verecektir. Yapılacak olan bu seçimlerle ülke yönetimine talip olan Milliyetçi Hareket Partisi, seçkin kadrosuyla, ekip ruhuyla, vatan ve millet sevgisi ile donanmış, milli ve manevi değerlerin yılmaz bekçiliğini yapabilecek, vatan ve bayrak kaygısı taşıyan, gönlü iman yüreği sevgi dolu, gönül erleriyle seçim hazırlıklarını sürdürmektedir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum