VALİLİK ZİYARETLERİ

VALİLİK ZİYARETLERİ
Türk Metal Sendikası Bölge Temsilcisi ve yönetim kurulu üyeleri ile Türk Ocakları Samsun Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret etti

TÜRK METAL SENDİKASI ZİYARETİ
Türk Metal Sendikası Samsun Bölge Temsilcisi Yusuf Kurd ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Valisi İbrahim Şahin'e bir ziyaret gerçekleştirdi.  
 
        Ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Türk Metal Sendikası Samsun Bölge Temsilcisi Yusuf Kurd, sendikaların işçinin sigortası olduğunu ve Samsun'un sendikal anlamda sınıfta kaldığını belirterek; ", “İşçinin sendikalı olması hem işvereni hem de işçinin sigortası niteliğindedir. Bizim hedefimiz önce işveren daha sonra ise işçinin kazanmasıdır. İşveren kazandığı müddetçe işçide hakkını alması için biz varız. Kentimizde sendikamızın tek bacası olan fabrika Yeşilyurt Demir Çelik İşletmesidir. Biz bu yelpazeyi diğer fabrikalara da yaymak hedefindeyiz. Bunun için genç ve dinamik bir ekibimizle yola çıktık. Eminim ki, bu yolda başarılı olacağız. Bunun için gece-gündüz teşkilatlanmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
 
        Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden  Şahin, Türk Metal Sendikası Samsun Bölge Temsilcisi Yusuf Kurd ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.Şahin; Samsun’da sendikacılık anlamında Türk Metal Sendikası Samsun Yönetim Kurulu üyelerinin anlattığı sorunları iyi bildiğini ifade ederek,  “Türk Metal Sendikası, ülkemizin barış içinde sözleşme yapan Türk-İş Konfederasyonu bünyesinde bulunan bir sendika. Yapacağınız teşkilatlandırma ve sözleşmeleri barış içinde gerçekleştireceğinize eminim. Yeni ve genç bir ekiple eminim ki, Samsun’da sendikanın önemini yapacağınız çalışmalarla işçilere ve işverenlerimize anlatacaksınız. Şayet bu konuda herhangi bir sorun yaşarsanız kapım size her daim açık olacak” dedi.

TÜRK OCAKLARI'DAN ZİYARET
Türk Ocakları Samsun Şubesi Başkanı Doç. Dr. Serkan Şen yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Samsun Valisi İbrahim Şahin'e ziyarette bulundu. 

        Ziyarette Türk Ocakları'nın faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Şen, Vali Şahin'e kabulden dolayı teşekkür etti. 
       Yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayarak hayırlı olsun dileğinde bulunan Vali Şahin de Türk Ocakları'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti. 


BAFRA MUSİKİ CEMİYETİ DE VALİLİK'TEYDİ
Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret etti

Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat ve cemiyet yönetim kurulu üyeleri Vali Şahin'i 23 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek Türk Halk Müziği konserine davet ettiler. 

Konser daveti ve yapılan ziyaret için taraflara teşekkür eden Vali Şahin, cemiyetin başarılı çalışmalarının devamını diledi. Emrah ŞAHİN 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.