VALİ İBRAHİM ŞAHİN MAKAMINI DEVRETTİ

VALİ İBRAHİM ŞAHİN MAKAMINI DEVRETTİ
Vali İbrahim Şahin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Samsun Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşe Betül Kasapoğlu’na makamını devretti.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Vali İbrahim Şahin'i ziyaret eden Samsun Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Valilik Makamını ziyarete gelişlerinde Sayın Valimize çiçek takdim etti.

ORTAOKULDA LİSELER GİBİ OKULDAN SONRA ETÜT İSTİYORUM      
Daha sonra 'Temsili Vali' olarak makam koltuğuna oturan Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşe Betül Kasapoğlu yaptığı konuşmasında, ”Öncelikle bu önemli günde bana makamını devrettiği için Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Samsunlu çocukların Samsunun güzelliklerini görmelerini istiyorum. Ortaokulda liseler gibi okuldan sonra etüt istiyorum. Bu yıl ulusal bağımsızlığa kavuştuğumuz ’23 Nisan 1920’ tarihinde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97'inci Yıldönümüdür. Tüm dünya ve Türkiye'deki bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bizlere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm dünyadaki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde barışın ve huzurun sağlandığı bir dünya istiyorum” dedi. Temsili Vali Ayşe Betül Kasapoğlu, Meteoroloji 10'uncu Bölge Müdürü Yücel Yüce ve İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Yusuf Aysu’yu telefonla arayarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMLARINI KUTLUYORUM  
Vali İbrahim Şahin ziyarette yaptığı konuşmasında,“Bu gün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıdır. Bu kutlama etkinlikleri kapsamında bu makamı sembolikte olsa öğrencilerimize devrediyoruz. Bugün de ben kendi makamımı Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşe Betül Kasapoğlu’na devrettim. 23 Nisan, Atatürk’ün dünyada çocuklara armağan ettiği ilk ve tek çocuk bayramıdır. Atatürk’ün çocuklara emanet ettiği ve dünyada bir daha eşi olmayan bu bayram vesilesi ile ben de bütün çocuklarımızın bayramlarını kutluyorum. Sizi yetiştiren başta anne babalarınız olmak üzere öğretmenlerinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
     
Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İbrahim Şahin konuşmalarının ardından konuk öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.Ziyarette ayrıca, Ondokuz Mayıs Üniversite Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, İl Milli Eğitim Müdürü Çoşkun Esen, Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve öğretmenleri de hazır bulundu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum