ÜNAL YAVUZ CEZAEVİNDE

ÜNAL YAVUZ CEZAEVİNDE
Her yıl farklı kişilerle ödül törenleri düzenleyen Ünal Yavuz, pazartesi günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Her yıl farklı gazetecilerle organizasyonlar yapıp ödül törenleri düzenleyen Ünal Yavuz bu yıl yazılı gazetecilerden oluşmayan bir cemiyetle beraber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ödül töreni düzenleyip plaketler verdi. Sahte fatura düzenlemekten ceza alan Ünal Yavuz’un cezası yargıtay tarafından onaylanıp gelmiş olmasına rağmen böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapması kamuoyunun tepkisine neden olmuştu. Konuyla ilgili gazetemizin yaptığı haberler sonunda Ünal Yavuz’un pazartesi günü tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

YİNE HAKLI ÇIKTIK
Gazetemiz imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır köşesinde bu konuyu birkaç kez gündeme getirmişti. Yaşanan olaylardan sonra Bahadırın haklı olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Ünal Yavuz’un her yıl farklı isimlerle organize edip para kazandığı bu tür organizasyonlara katılan kişilerin neden katıldıkları da kamuoyunun merak ettiği hususlardan birisi olmuş durumda.

CEMİYET İŞİN BAHANESİ
Yapılan organizasyonun bir cemiyetin adını kullanarak yapılması da işin farklı bir bahanesi olduğu, asıl amacın ödül olmadığı, bazı iş adamlarından para almak ve şehrin önemli aktörleri ile bu sayede birlikte olmaya çalışmak olduğu da kamuoyunun dikkatinden kaçmadı. Gazetecilik mesleğini kullanarak yapılan bu tür faaliyetlere siyasetçilerin ve bürokratların katılması da olayın farklı bir boyutu olarak nitelendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.