UMAR'A ENGELİNE KAYNAK ARAYIŞI

UMAR'A ENGELİNE KAYNAK ARAYIŞI
Samsunspor Başkan Yardımcısı Araboğlu: " Umar konusunda herhangi bir kaynak oluşturamadık. Çalışmalarımız devam ediyor "

ACİL 180 BİN LİRA LAZIM
Samsunspor Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, Umar dosyasını aydınlattı. Kırmızı Beyazlıların eski futbolcu borçları ile igilenen Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu'nu zor günler bekliyor. Samsunspor'da Emin Kar yönetiminde parası ödenemeyen Umar'ın, sözleşmesinde yer alan maddeden dolayı serbest kaldı. Fakat Osmanlıspor forması giyen, eski Samsunspor futbolcusu Aminu Umar, 180 Bin TL parası istiyor. Umar bununlada kalmayıp Samsunspor'u FIFA'ya ve fedarasyona şikayet etti.

"KAYNAK OLUŞTURAMADIK"
Kırmızı Beyazlıların Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, Umar hakkında şu şekilde konuştu: " Umar'ın bizimle bir sözleşmesi vardı. O dönem ki kulüp yönetimi Umar'ın sözleşmesinde yer alan maddeleri yerine getirmediği için serbest kaldı ve gitti. Fakat serbest kalması sözleşmenin, şartlarının yerine getirilmemesi anlamına gelmiyor. Umar sözleşmesinden doğan alacağı parayı istiyor ve bunun içinde FIFA'ya ve Fedarasyona şikayet dilekçesinde bulundu. Önümüzde 180 Bin TL bir borç var. Buda Fedarasyonda transfere engel futbolcu borçu oluşturuyor. Umar konusunda herhangi bir kaynak oluşturamadık. Çalışmalarımız devam ediyor. İlerleyen günlerde bu konu netlik kazanacaktır. Biz diğer futbolcu borçlarınıda kendi kaynaklarımız doğrultusunda ödedik. Sponsorlar ile ödemeye yapmadık" Serkan KAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum