Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı bir dizi program ile "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü" andı.

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı bir dizi program ile "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü" andı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yılında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanlığı tarafından etkinlikler düzenlendi.

Düzenlenen etkinliklerde Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde okuyan ülkücü gençler 09.05'te OMÜ Atatürk Anıtı'nın önünde bir araya gelerek saygı duruşunda bulundu. Ardından Asena Birim Başkanı Umay Hira Bozkurt'un koordinesinde Ülkücü Gençler Yeşilyurt AVM ve Atakum Sahilinde Samsun Halkına "Atam İzindeyiz" yazılı Balonlar ve "Atatürk'ü Anlamak" konulu bildiriler dağıttılar. Programların bitiminde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanlığında bir araya gelen Ülkücü Gençler arasında "Atatürk'ün Fikir Hayatı ve Eserleri" konulu bilgi yarışması düzenlendi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanı Aslan Kösef etkinlikleri düzenleyen Ülkücü Gençliğe teşekkürlerini iletti. Yapmış olduğu konuşmasında;"Türklük Gurur ve Şuuru, İslam Ahlak ve Fazileti ile yetişen Ülkücü Gençliğimiz Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerini ve eserlerini ilelebet yaşatacaktır. Bu ülkenin onur ve hassasiyetini koruyarak,çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu altın harflerle yazdıran Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor,manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum.Ruhu Şad Olsun" dedi.

Onur Özsoy

1-(5).jpg 1-(3)-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.