“TÜRKİYE'NİN 4 YIL KAYBEDECEK VAKTİ YOK"

“TÜRKİYE'NİN 4 YIL KAYBEDECEK VAKTİ YOK"
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 4 yıl için oy isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Bakan Çağatay Kılıç, “Yahu arkadaş Türkiye'nin 4 yıl kaybedecek vakti yok" dedi.

Seçim çalışmalarını Samsun’da sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ladik ilçesinde partisince düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara seslendi.

Bir siyasi partinin genel başkanının hedefinde seçimden başarıyla çıkmak olduğunu dile getiren Kılıç, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, "Sandıktan birinci parti olarak çıkmazsam görevi bırakırım, başka bir arkadaşıma devrederim" sözlerini anımsatarak, muhalefet partileri başkanlarının böyle bir şey söyleyemediğini ifade etti.

Konuşmasında, 4 Temmuz 1994 tarihli bir gazetenin manşet haberine de değinen Bakan Çağatay Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Haberin içeriği şu. SSK'nın patronundan itiraf. Kim? Bakın işte burada. Ne yazıyor biliyor musunuz ? Genel Müdür Kılıçdaroğlu, kendi sözü, 'Hastaneler çürüyor. Sağlık Bakanlığına alın diye yalvarıyorum'. Değerli kardeşlerim kim birleştirdi hastaneleri? Geçmişte yapılması için yalvardığınız şeyleri AK Parti yapınca neden rahatsız oluyorsunuz? İşte burada cevabı. Kendisi gitmiş söylemiş. Tabi ondan sonra AK Parti'nin gelmesini beklemek durumunda kalmış. AK Parti geldikten sonra da icraatı yapmış."

AK Parti iktidarının Türkiye'de ekonomi güçlendikçe, zaten bunu tabana yaydığını, emekliye yaydığını aktaran Kılıç, şunları kaydetti:

"Ama dikkatli hesaplarla yayıyoruz. Niye biliyor musunuz? Çünkü biz, şöyle bir şey söylemek istemiyoruz. Ne diyor Sayın Kılıçdaroğlu, SSK Genel Müdürü olarak, 'Emekliye maaş ödeyemem. Bireysel emekli edilenlere para yok', diyor ki 'Çalışma Bakanı ile Maliye Bakanı anlaşamadığı için emekli işçilerine ödenecek maaştaki zam da olmayacak.' Bu ne biliyor musunuz? Beraber yönettikleri zamandaki durum işte. Niye bunları örnekliyorum biliyor musunuz? Diyecekler ki 'o geçmişteki şeyleri niye karıştırıyorsunuz?' Hatırlamamız için, hatırlamanız için... Görev aldıklarında ne yaptıklarını iyi hatırlamamız için. Çıkmış diyor ki '4 yıllığına'. Yahu arkadaş Türkiye'nin 4 yıl kaybedecek vakti yok."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.