'Türkiye sağlıklı yönetilmekte'

'Türkiye sağlıklı yönetilmekte'
Toplantıda konuşan Milletvekili Köktaş, "Bakıyoruz şöyle etrafımıza bir çok sıkıntı var. Hele son günlerde sınırımızda yaşanan olaylarla birlikte krizler yaşanıyor.

Hala resmi bir hükümet kurulmamış, koalisyon çalışmaları başlayacak olmasına rağmen Türkiye'yi 13 yıldır idare eden kadrolar hamd olsun çevremizde yaşanan krizleri, kaosları sağlıklı bir şekilde yönetmektedir." dedi.

AK Parti İlkadım İlçe 32. Genişletilmiş Danışma Toplantısı Gazi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
Düzenlenen toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleri, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve  AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in selamlama konuşmalarının ardından söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bereket ve rahmet ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan ayınız mübarek olsun, rabbim ibadetlerinizi kabul eylesin. Gerçekleştireceğimiz Danışma Toplantımızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. 

7 Haziran seçimlerinde gösterdiği gayretli çalışmalardan ötürü teşkilat üyelerine teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "7 Haziran seçimlerini geride bıraktık, artık önümüzdeki süreçlere bakıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde gösterdiğiniz gayretli çalışmalarından ötürü teşkilatımızın her bir üyesine bir kez daha teşekkür ediyorum. 
7 Haziran seçimlerin de de her seçimde olduğu gibi AK Parti yine sandıktan birinci parti olarak çıkmıştır.
Halkımız bugüne kadar sandıkta hangi kararı verdiyse hep doğru kararı vermiştir. Hep Türkiye'nin önünü açan sağlıklı kararları sandıkta vererek Türkiye'nin önünü açmıştır. Milletimiz, Merhum Menderes, merhum Özal, merhum Erbakan ve AK Parti dönemi yani Recep Tayyip Erdoğan döneminde de böyle yapmıştır. 7 Haziran seçimi de bu kararlardan bir tanesidir. Biz her zaman milli iradenin nihai kararına saygı duyduk, şimdi de saygı duyuyoruz." diye konuştu.

Bismillahirrahmanirrahim diyerek 7 Haziran seçimlerinin hemen ardından çalışmalara başladıklarını belirten Milletvekili Köktaş, "Seçim sonuçlarını en iyi şekilde analiz etmeye gayret gösteriyoruz. Hala bitmedi, acaba hangi mesajı tam almalıyız, hangi mesajı eksik okuyoruzu hala analiz ediyoruz. Hala bunu kendi aramızda tartışıyoruz. Geçtiğimiz hafta Meclis başkanlığı seçimi öncesi bölge milletvekilleri olarak sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldik. Orada seçim sonuçlarını muhasebe ettik. Daha sonrada iftar programında ve grup toplantısında bir araya geldik. İşte hala çalışmalar devam ediyor. İnşallah ülkemizi kaos ortamına, krize düşürmeden, en iyi çıkış yolunu birlikte bulmanın gayreti içinde olacağız.
Bakıyoruz şöyle etrafımıza bir çok sıkıntı var. Hele son günlerde sınırımızda yaşanan olaylarla birlikte krizler yaşanıyor. Hala resmi bir hükümet kurulmamış olmasına, koalisyon çalışmaları başlayacak olmasına rağmen Türkiye'yi 13 yıldır idare eden bu kadrolar hamd olsun çevremizde yaşanan krizleri sağlıklı bir şekilde yönetmektedir. Ekonomiye bakıyoruz, bir sıkıntımız yok. Ekonomik göstergeler gayet yolunda, ama bu ülke üç tane genel başkanının idare ettiği bir hükümet döneminde yarım saatte yüzde 40 fakirleştiğini biliyoruz. Demek ki ülkemiz AK Parti döneminde iyi noktalara ulaşmış." dedi.

Meclis başkanlığı seçiminde ortaya atılan yüzde 60'lık blok söylemlerinin parçalandığını ifade eden Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Geçtiğimiz hafta meclis başkanlığı seçimini yaşadık. Herkes adayını çıkardı, seçimden sonra nara atanlar, AK Parti sanki barajın altında kalmış gibi sevinen muhalefet partileri yüzde 60'lık bir blok var söylemleri ile bir sürü senaryolar yazdılar. Fakat Meclis başkanlığı seçiminde dedikleri o blok patladı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde nasıl çatı çöktüyse, meclis başkanlığı seçiminde de blokları çöktü, darmadağın oldu. Eski Milli Savunma Bakanımız, Sivas milletvekilimiz İsmet Yılmaz'ı yeni Meclis Başkanımız olarak seçtik. Tekrardan ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. 
Şimdi ise TBMM Başkanlık Divanı oluşturulacak. Ondan sonra, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımıza Hükümet kurma görevi verecek. Hükümet kurma konusunda politikamız bellidir, hiçbir değişiklik yoktur. Yeni Hükümetin kurulması için samimi çabamızı göstereceğiz. Biz, Türkiye'nin büyük partisi olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Bu anlamda Türkiye’yi Hükümetsiz bırakmayız, olumsuzluklara yer vermeyiz.
Tekrar, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının kuşatıcı rahmet atmosferi içinde, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum" diyerek sözlerine son verdi.

Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, danışma toplantısının ardından Çarşamba İlçesi'nin Eğercili Mahallesi'nde geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte orucu açan Milletvekili Köktaş. hemşehrilerinin Ramazan ayını tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.