Türkiye Çok Geniş Bir Coğrafyanın Yegâne Umududur

Türkiye Çok Geniş Bir Coğrafyanın Yegâne Umududur
AK Parti Samsun Milletvekili ve Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Basri Kurt, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kurt mesajında, “Bizleri birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bir bayrama bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek, “Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günler olması bakımından toplumsal barışımız için çok önemli günlerdir. Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Bu günlerde ülkemizin dört bir yanındaki insanlar birbirini sevgiyle ve sevinçle kucaklayacaklardır. Birbirimize ve ülkemize olan sevgimiz bu güzel günlerde daha da artacaktır. Bu vesileyle eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Bu duygular içinde bütün vatandaşlarımızın ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.
21 Eylül'de gerçekleşen aday tanıtım toplantısında değinen Kurt, “Yeni Türkiye yolunda çok isabetli isimler aday olarak gösterilmiştir. Türkiye çok geniş bir coğrafyanın yegâne umududur. İnşallah 1 Kasım seçimlerinden sonra bu umut büyüyerek devam edecektir. Bu vizyonla hareket ederek, öncü Türkiye'yi, yani Yeni Türkiye'yi birlikte büyüteceğiz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.