Türkiye artık sözü geçen bir ülke

Türkiye artık sözü geçen bir ülke
AK Parti Vezirköprü ve Tekkeköy İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongreleri gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş partisini Vezirköprü ve Tekkeköy İlçesi 5. Olağan Kongrelerinde konuştu. Başkan Köktaş, "Türkiye artık dünyada sözü geçen, takip edilen, kararları kabul gören bir ülke haline geldi. Bütün bunlar liderinden tabanına kadar ülkesine sevdalı AK kadroların özverili çalışmaları ve halkımızın bu kadrolara yıllardır gösterdiği teveccüh sayesinde olmuştur." dedi.


AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kongrenin başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divana Vezirköprü'de Samsun İl Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz Açan, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Tekkeköy'de ise İl Dış İlişkiler Başkanı Çakır Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Saime Dur seçildi.

Gündemin okunmasının ardından misafirlerin tanıtımı ve protokol konuşmalarına geçildi.
AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan ve Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör ilçe teşkilatlarının yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'da selamlama konuşması yaparak gerçekleştirilen 5. olağan kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Mustafa Demir, MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'de, AK Parti iktidarının yapmış olduğu hizmetler, projeler, kongrelerin önemi, 2015 genel seçimleri ve ülke gündemi hakkında konuşmalarını yaptılar.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana, ekonomiden demokrasi anlayışına, sosyal hayatından özgürlüklere kadar AK Parti iktidarı ile Türkiye'de birçok alanda çok önemli adımlar atıldı. Türkiye artık dünyada sözü geçen, takip edilen, kararları kabul gören bir ülke haline geldi. Bütün bunlar liderinden tabanına kadar ülkesine sevdalı AK kadroların özverili çalışmaları ve halkımızın bu kadrolara yıllardır gösterdiği teveccüh sayesinde olmuştur.
Bu geçen süreçler içinde Türkiye ne zaman ayağa kalksa, ne zaman yürümeye başlasa, Bir takım çevreler, "Türkiye'nin önünü nasıl keseriz, Türkiyeye nasıl çelme takarız” hesapları ve çalışmaları içinde oldular. Bu süreçleri hep beraber sizlerle yaşadık. Yapılan oyunları hep birlikte gördük. Hamd olsun aziz milletimizin desteği ile son yapılan 2 seçim de de bu hesapları yapanlara en büyük cevap verildi.
Bu anlamda bizler; etrafımızdaki bütün muhaliflerle ittifak edip Türkiye'deki istikrarı, istikbali ve güven ortamını zedelemeye çalışanlara inat çok daha fazla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

YARINDAN İTİBAREN ÇALIŞMALARA DEVAM
8 İlçe kongremizi tamamladık, bu 9'uncu kongremizi yapıyoruz diyen Başkan Köktaş, "Bu sistemin içinde mutlaka birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi korumamız gerekir ve bu noktada en önemlisi de yarından itibaren Vezirköprü ve Tekkeköy ilçe teşkilatlarımız, yenilenen, tazelenen ve eksiklerin giderildiği bu kongrelerimizin ardından yeni bir heyecanla mahallelerimizde, sandıklarımızda ve sandık kurulu üyelerimizde çalışmalarına başlamalıdır.
Bugüne kadar İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte çok yoğun ve hummalı çalışmalar içinde olduk. Ülkemizin, milletimizin refahını sağlamak, hizmet etmek, fakir fukaranın, garip gurebanın elinden tutmak, onları mutlu etmek, bizim en büyük kazancımız olmuştur. Bunun mutluluğunu ve onurunu yaşamaktayız.
Sözlerime son verirken; Vezirköprü ve Tekkeköy ilçelerimize hem 30 Mart Yerel seçimlerinde hemde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde verdiği büyük destek ötürü ben bir kez daha teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum.
Gerçekleştirmiş olduğumuz kongrelerimizin tekrardan hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni seçilen arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet ve gelir-gider hesap raporlarının okunmasının ardından raporlar ayrı ayrı oylandı.
Yönetim kurulunun ibrası ve tanıtımın ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen isimler olan Vezirköprü İlçe Başkanlığı için mevcut Başkan Halil İbrahim Doğan ve Tekkeköy İlçe Başkanlığı için mevcut başkan Yusuf Güngör'le tek liste halinde seçime gidildi.


AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı yönetim kurulu

Başkan - Halil İbrahim Doğan Yönetim Kurulu Üyeleri - Mehmet Kurt, Mehmet Gülburun, Hıdır Öncel, Emrullah Yiğit, Orhan Şahin, Mehmet cansız, Samet Koç, İbharim ulu, Ahmet pişkinel, Mustafa özata, Halil Aslan Kartal, Hasan Işık, Adem Sağdıç, Ahmet Kaplansoy, Kader Üzer, Arife Arslan, Ferda Çelebi, Büşra Yavuz, Sune Gebeş, İbrahim Kaya, Ferit Kara, Satılmış Kaşıkçı, İsmail Taşkaya, Rahmani Karakaya, Bekir Kurtoğlu, Murat Uçak, Eyüp Akdoğan, Recep Özata, İsmet Dal.


AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı yönetim kurulu
Başkan Yusuf Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri; Muhammet Üstün, Saadettin Beker, Mustafa Eren, Hüseyin Kır, Tahsin Yetkin, Bahattin Güler, Rahman Kurtoğlu, Kenan Tüfek, Aslan Şahin, Mehmet Can, Şafak Kalafat, İlyas Demir, Ahmet Ateş, Osman Öğüten, Ali Rıza Yılmaz, Hayri Ağırlar, Osman Pilak, Ahmet Erinç, Süleyman Çavuşoğlu, Lemi Keleş, Şükrü Yavuz, Büşra Ergün, Nuray Şafak, Gülşen Maral.




(Sonuçları öğrenince mail olarak atacağım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum